The Last of Us: Νέα ματιά στο multiplayer παιχνίδι από την Naughty Dog (ΦΩΤΟ)

To 2023 θα είναι μια χρονιά-ορόσημο για το The last of Us
04 Ιανουαρίου 2023 23:15
The Last of Us: Νέα ματιά στο multiplayer παιχνίδι από την Naughty Dog (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της 10ης επετείου από την κυκλοφορία του πρώτου The Last of Us, η Naughty Dog θέλησε να το γιορτάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για όλους τους fans. Πέραν αυτού, ανακοίνωσε πως το franchise του The Last of Us μετράει μέχρι σήμερα πάνω από 37 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Επιβεβαίωσε πως το υπό ανάπτυξη multiplayer παιχνίδι του The Last of Us franchise θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, μαζί με "κάποιες καλές εκπλήξεις" στην πορεία. Ακόμη το εν λόγω multiplayer standalone παιχνίδι παραμένει ατιτλοφόρητο αλλά κυκλοφόρησε μια ακόμη concept art εικόνα από αυτό για να teaseάρει κι άλλο τους fans, ενώ είπε πως θα μάθουμε περισσότερα για αυτό το project μέσα στους ερχόμενους μήνες. 

Δείτε την νέα teaser εικόνα από το multiplayer The Last of Us παιχνίδι: 

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η Naughty Dog, πρόκειται να είναι ένα "εξαιρετικά φιλόδοξο" multiplayer project, το οποίο στοχεύει να φέρει τόσο νέους όσο και παλιούς fans στον κόσμο του, ενώ χρειάστηκε να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό το στούντιο για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ανάπτυξής του. 

Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Naughty Dog

ο Druckmann αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το επόμενο παιχνίδι του θα είναι «δομημένο περισσότερο σαν τηλεοπτική σειρά» σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει φτιάξει η Naughty Dog μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η ομάδα έκανε και ένα ακόμη ασυνήθιστο βήμα για την ανάπτυξη του project αυτού: Ο Neil Druckmann αυτή τη φορά δε γράφει μόνος του το σενάριο ή σε συνεργασία με έναν ακόμη συνεργάτη. Αντιθέτως, η Naughty Dog έχει συστήσει ένα ‘writers’ room’, με πολλούς writers να συνεισφέρουν στο σενάριο. Πρόκειται για μια πρακτική που υιοθετούν κατά βάση οι παραγωγές τηλεοπτικών σειρών.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν το νέο παιχνίδι του Neil Druckmann είναι όντως το The Last of Us Part III, κάποιο εντελώς νέο IP ή η φημολογούμενη επιστροφή της σειράς Uncharted, αλλά σίγουρα οι fans του στούντιο έχουν αρκετά να προσμένουν, μεταξύ της ομότιτλης σειράς του HBO, του multiplayer The Last of Us παιχνιδιού και του νέου αυτού project.