Η EA θα σας κάνει ένα δωράκι αν προπαραγγείλετε το Dead Space Remake στο Steam

Θα ισχύει έως τις 26 Ιανουαρίου
10 Ιανουαρίου 2023 12:40
Η EA θα σας κάνει ένα δωράκι αν προπαραγγείλετε το Dead Space Remake στο Steam

Αν θέλετε να αγοράσετε το remake του Dead Space στο Steam, καλό θα είναι να το κάνετε τώρα, γιατί η EA θέλει να σας κάνει ένα δώρο. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι αν κάποιος προπαραγγείλει το παιχνίδι από την πλατφόρμα της Valve, τότε θα λάβει το Dead Space 2 εντελώς δωρεάν. 

Ωστόσο, αυτό θα ισχύει έως τις 26 Ιανουαρίου, δηλαδή μία ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Dead Space Remake. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Dead Space 2 κυκλοφόρησε το 2011, με ομάδα ανάπτυξης την Visceral Games. 

Βρείτε το Dead Space Remake στο Steam πατώντας εδώ. 

Επιπροσθέτως, αν έχετε κάνει ήδη προπαραγγελία το Dead Space Remake στο Steam, τότε θα λάβετε αυτόματα και το 2ο παιχνίδι του franchise, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο. 

Μερικές πληροφορίες για το Dead Space Remake: 

ΕΑ Motive, η ομάδα ανάπτυξης που ανέλαβε αυτό το project, υπόσχεται ότι το Remake θα διατηρήσει την αισθητική του αρχικού παιχνιδιού, αλλά προφανώς θα αναβαθμιστεί για να δείχνει καλύτερο για τις next-gen κονσόλες και το PC. 

Αν θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από το gameplay του τίτλου, τότε μπορείτε να πατήσετε εδώ και να δείτε τι σας…περιμένει. Σε αυτά τα gameplay πλάνα θα δείτε και μόνοι σας την τεράστια αναβάθμιση στον τεχνικό τομέα, στα μοντέλα των χαρακτήρων, στα περιβάλλοντα, καθώς και στο σύστημα του φωτισμού. 

Άγχος και τρόμος στα πρώτα 18 λεπτά του Dead Space Remake (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Dead Space Remake θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου για τα PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Tags: