Resident Evil 4: Δε θα κοπεί τίποτα από το remake λέει η Capcom

Έχει διαφορετικές ομάδες που δουλεύουν σε κάθε βασικός «μέρος»
04 Ιανουαρίου 2023 17:18
Resident Evil 4: Δε θα κοπεί τίποτα από το remake λέει η Capcom

Δε θα λείπει τίποτα από το Resident Evil 4 Remake λέει η Capcom, καθώς θέλει να καθησυχάσει τους fans σε περίπτωση που αναρωτιούνται αν θα λείπει κάποια βασική περιοχή, όπως στο Resident Evil 3 Remake.

Όπως μεταφέρει το GamingBolt, η Capcom έδωσε μια συνέντευξη στο EDGE και μίλησε για την επερχόμενη περιπέτεια του Leon S. Kennedy. Η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι δε θα λείπει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι, όπως παραδείγματος χάρη το νησί, το οποίο θα υπάρχει κανονικά και θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, Yoshiaki Hirabayashi, η ομάδα ανάπτυξης έχει χωριστεί σε τρία διαφορετικά γκρουπ, όπου το καθένα έχει αναλάβει από ένα βασικό κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι το 1ο επικεντρώνεται στο χωριό, το 2ο στο κάστρο και το 3ο γκρουπ στο νησί.

Αντί να πούμε: "Αυτό είναι ένα κομμάτι που δυσκολευτήκαμε να κάνουμε στο αρχικό παιχνίδι λόγω κάποιων περιορισμών, μπορούμε τώρα να τελειοποιήσουμε. Πήραμε εκατό μεμονωμένα, μικρά στοιχεία που συνθέτουν την αρχική εμπειρία και τα φτιάξαμε ξανά, αλλά και τα «γυαλίσαμε».

Μερικές πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Η Capcom είχε δηλώσει τα εξής:

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.