Κατεβάστε ένα ιδιαίτερο indie παιχνίδι στο Steam εντελώς δωρεάν

Γνωρίστε το BABBDI
30 Δεκεμβρίου 2022 13:21
Κατεβάστε ένα ιδιαίτερο indie παιχνίδι στο Steam εντελώς δωρεάν

Πολλά indie διαμαντάκια συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια και αυτή τη στιγμή μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στο Steam εντελώς δωρεάν.

Ο λόγος γίνεται για το BABBDI, το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου από την Lemaitre Bros και φτιάχτηκε από δύο άτομα. Μέχρι στιγμής, το παιχνίδι έχει πολύ θετικές κριτικές από τους χρήστες στην πλατφόρμα της Valve και είναι ό,τι πρέπει για εσάς που ψάχνετε κάτι χαλαρό, μικρό, αλλά και χωρίς να απαιτεί πολλή σκέψη.

Η σύνοψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

To BABBDI είναι ένα μικρό πρώτου προσώπου παιχνίδι που βασίζεται στην εξερεύνηση με ελαφριά αφήγηση και platforming στοιχεία. Επισκεφθείτε την πόλη BABBDI, μια εγκαταλελειμμένη συνοικία στο εξωτερικό δακτύλιο μιας μεγαλούπολης. Γνωρίστε τους κατοίκους της και ανακαλύψτε πώς θα ξεφύγετε από αυτήν.

Θα βρείτε διάφορα αντικείμενα που ξεκλειδώνουν κάποιες ιδικές ικανότητες, όπως ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ένα pickaxe, καθώς και μία μοτοσικλέτα. Μπορείτε να βρείτε πολλά συλλεκτικά αντικείμενα σε όλη την πόλη. Δεν υπάρχει κάποιου είδους μάχης στο BABBDI.

Μπορείτε να παίξετε το BABBDI πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.