Death Stranding 2: Μάλλον μάθαμε κατά λάθος πότε θα κυκλοφορήσει!

Αποκαλύφθηκαν πληροφορίες και για άλλα projects του PlayStation
27 Δεκεμβρίου 2022 18:01
Death Stranding 2: Μάλλον μάθαμε κατά λάθος πότε θα κυκλοφορήσει!

Μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις των φετινών The Game Awards ήταν το Death Stranding 2. Όπως συνηθίζει, ο Hideo Kojima δανείστηκε λίγο χρόνο από το σόου του Geoff Keighley για να αποκαλύψει το νέο του project, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλης διάρκειας trailer. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Αυτό ήρθε να αλλάξει τώρα με έναν απρόσμενο τρόπο. Όχι, η Kojima Productions δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση-έκπληξη. Αντιθέτως, ένας developer του παιχνιδιού φαίνεται πως αποκάλυψε εκ παραδρομής το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού πριν την ώρα του. Αναλυτικότερα, ο senior artist Frank Aliberti που πλέον εργάζεται για την 2K, ανανέωσε το βιογραφικό του στο ArtStation, για να συμπεριλάβει όλα τα projects στα οποία συμμετείχε όσο εργαζόταν για την PlayStation Studios Visual Arts.

Σύμφωνα με το προφίλ του στην πλατφόρμα, λοιπόν, ο Aliberti εργάστηκε μέσω της PlayStation Studios Visual Arts στο Death Stranding 2, το οποίο προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2024! Παράλληλα, στο βιογραφικό του αναφέρει πως βοήθησε και σε ένα επερχόμενο First Person Shooter του PlayStation, το οποίο επίσης προορίζεται για το 2024. Παρόλο που ο developer έσπευσε να διορθώσει τη γκάφα του, οι χρήστες του gaming forum ResetEra που ανακάλυψαν τις πληροφορίες, είχαν ήδη κρατήσει τα απαραίτητα αποδεικτικά, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τα αρχικά σχέδια του PlayStation θέλουν την κυκλοφορία του Death Standing 2 το 2024, μαζί με ένα ολοκαίνουργιο shooter.