The Callisto Protocol: Νέο τεράστιο patch 13GB για τον horror τίτλο

Με πολλές αξιοσημείωτες αλλαγές
16 Δεκεμβρίου 2022 21:10
The Callisto Protocol: Νέο τεράστιο patch 13GB για τον horror τίτλο

Η ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του The Callisto Protocol, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες για τα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένα νέο μεγάλο patch, με μέγεθος που κυμαίνεται από 11 έως 13GB, μόλις έγινε διαθέσιμο. Αυτό εστιάζει κυρίως στον τεχνικό τομέα, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοση, αλλά και θέματα όπως τα trophies στο PS4 που δεν έκαναν σωστά sync. Ωστόσο, υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με το σύστημα μάχης και το gameplay.

Σύμφωνα με τους παρατηρητικούς παίκτες του horror τίτλου στο Reddit, το νέο patch κάνει συντομότερα τα animations για το healing του χαρακτήρα. Παράλληλα, πλέον και η εναλλαγή των όπλων, αλλά και το reloading είναι γρηγορότερα, αφού και ο χρόνος αυτών των animations έχει γίνει συντομότερος. Επιπροσθέτως, το στούντιο ενσωμάτωσε και ένα quality of life χαρακτηριστικό που ζητούσαν πάρα πολλοί παίκτες: Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να προσπεράσει κάποιος το βίαιο animation θανάτου που παίζει όταν χάνει και να επιστρέψει κατευθείαν στην…επιβίωση!

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το The Callisto Protocol, στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς επισήμανε:

Το The Callisto Protocol είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να διχάσει. Θεωρώ πως οι λάτρεις του είδους, όπως είμαι εγώ, θα το αποδεχθούν και θα το απολαύσουν, μιας και συνολικά χαρίζει μία τίμια sci-fi survival horror περιπέτεια, που δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά ξέρει να κερδίζει τους space horror fans. Οι υπόλοιποι που δεν τρελαίνεστε με τη θεματολογία και το setting, καλά θα κάνετε να απέχετε, καθώς υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια εκεί έξω για να επενδύσετε το χρόνο και τα χρήματά σας.

Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την κριτική του για το παιχνίδι, πατώντας εδώ.