Ο Chuck Norris έρχεται σε παιχνίδι με άρωμα GTA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Crime Boss: Rockay City και το απίστευτο cast του
09 Δεκεμβρίου 2022 06:27
Ο Chuck Norris έρχεται σε παιχνίδι με άρωμα GTA! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022 γνωρίσαμε για πρώτη φορά το Crime Boss: Rockay City, ένα ολοκαίνουργιο first-person shooter που λαμβάνει χώρα στην Φλόριντα τη δεκαετία του 1990, με έντονα vibes από Grand Theft Auto. Και, ναι, διαβάσατε καλά!

Στο παιχνίδι θα εμφανίζεται ο Chuck Norris, ο θρυλικός ηθοποιός και μάστερ πολεμικών τεχνών. Μάλιστα, το cast γενικότερα ρίχνει σαγόνια, αφού απαρτίζεται από τους Michael Madsen, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker, Kim Basinger, Chuck Norris, Damion Poiter και Vanilla Ice.

Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Travis Baker, στον οποίο και δανείζει τη φωνή του ο Madsen. Πρόκειται για έναν εγκληματία που προσπαθεί να γίνει αφεντικό της μαφίας στη Rockay City. Το single-player campaign του παιχνιδιού θα αναθέτει, λοιπόν, στους παίκτες να στρατολογήσουν διάφορα μέλη για τη συμμορία τους, με στόχο να καταλάβουν εν τέλει την πόλη. Μάλιστα, θα υπάρχει και ένα PVE co-op multiplayer mode, όπου έως και τέσσερις παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μαζί ληστείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος αναπτύσσεται από την 505 Games σε συνεργασία με την Epic Games και έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store στις 28 Μαρτίου του 2023, καταφθάνοντας στις κονσόλες αργότερα μέσα στο έτος.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.