Final Fantasy 16: Ημερομηνία κυκλοφορίας και επικό trailer για τον RPG τίτλο

Το νέο μέρος του franchise δείχνει εντυπωσιακό
09 Δεκεμβρίου 2022 06:19
Final Fantasy 16: Ημερομηνία κυκλοφορίας και επικό trailer για τον RPG τίτλο

Στα The Game Awards 2022, η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα του επερχόμενου Final Fantasy 16. Εκτός από αυτό, όμως, η εταιρία αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αφού μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Έτσι, θα πρέπει να οπλιστείτε από τώρα με υπομονή, διότι το νέο κεντρικό κεφάλαιο του θρυλικού franchise θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Ιουνίου του 2023. Παρ’ όλα αυτά, το νέο trailer παρουσίασε νέες σκηνές από gameplay, χαρακτήρες και set pieces, ενώ έδειξε και λίγο καλύτερα τα Summons.

Μερικές πληροφορίες για το Final Fantasy 16:

Ο game director, Hiroshi Takai, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις και δήλωσε ότι το παιχνίδι θα διαρκεί από 35 έως 40 ώρες, αν απλώς θέλετε να ολοκληρώσετε την κεντρική του ιστορία. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε όλα αυτά που έχει να προσφέρει το παιχνίδι, στο 100%, τότε θα διαρκεί 70 ώρες ή και περισσότερες.

Tο FF16 δε θα είναι κλασσικό open world, ενώ η εταιρία είχε αναφερθεί και στο σύστημα μάχης, το οποίο δε θα είναι turn-based για να προσεγγίσει και το νεότερο κοινό.

Το Final Fantasy 16 θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου του 2023 για το PlayStation 5. Παρακολουθήστε το νέο trailer του παιχνιδιού παρακάτω.