Hideo Kojima: Το νέο του παιχνίδι μάλλον θα αποκαλυφθεί απόψε!

Και μάλλον ξέρουμε και ποιο είναι
08 Δεκεμβρίου 2022 08:34
Hideo Kojima: Το νέο του παιχνίδι μάλλον θα αποκαλυφθεί απόψε!

Όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη στιγμή έφτασε: Το επόμενο παιχνίδι του πασίγνωστου Ιάπωνα δημιουργού Hideo Kojima θα αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες από τώρα στα The Game Awards 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, εδώ και καιρό η Kojima Productions προετοιμάζει το έδαφος για κάποια μεγάλη ανακοίνωση, δημοσιεύοντας μυστήρια posters για τους χαρακτήρες του επόμενου τίτλου της. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε πως στο project θα συμμετέχει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός Elle Fanning. Τώρα, ο Kojima μοιάζει έτοιμος να κλείσει τον κύκλο του μυστηρίου και έκανε μια νέα σχετική δημοσίευση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η οποία συνοψίζει τα ερωτήματα που περιλάμβαναν οι προηγούμενες αφίσες.

Αμέσως, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ο καλός φίλος του Kojima, ο παρουσιαστής των The Game Awards, Geoff Keighley, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτές είναι οι ερωτήσεις Hideo. Αυτές είναι οι ερωτήσεις». Φυσικά, η ανάρτηση δεν είναι τυχαία, αφού σε μερικές ώρες από τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα φετινά TGAs. Επομένως, το πιθανότερο είναι πως ο Keighley έκανε tease ότι ο Hideo Kojima θα αποκαλύψει περισσότερα για το παιχνίδι που ετοιμάζει στο σόου.

Τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα The Game Awards 2022 αναμένεται να μεταδοθούν ζωντανά απόψε το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, το σόου είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων, το πολυαναμενόμενο νέο παιχνίδι του Kojima είναι το Death Stranding 2.