Call of Duty Modern Warfare 2: Σημαντικές αλλαγές για τον ήχο των βημάτων

Η Infinity Ward πειράζει ξανά την ισορροπία
19 Νοεμβρίου 2022 21:29
Call of Duty Modern Warfare 2: Σημαντικές αλλαγές για τον ήχο των βημάτων

Εδώ και καιρό η Infinity Ward προσπαθεί να βρει τη σωστή ισορροπία για την ένταση των ήχων των βημάτων στο Call of Duty Modern Warfare 2, κάνοντας ξανά αλλαγές με το πιο πρόσφατο update του παιχνιδιού.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, στην beta οι περισσότεροι παίκτες βρήκαν την ένταση υπερβολική, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να παίξει κάποιος με stealth στρατηγικές. Ακούγοντας το feedback, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να ρίξει κάπως την ένταση στην τελική έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στις 28 Οκτωβρίου. Τώρα, προσπαθώντας ξανά να βρει την κατάλληλη ισορροπία, η Infinity Ward έκανε αυξήσεις με την άφιξη της πρώτης σεζόν του παιχνιδιού.

Όπως μεταφέρει ο Call of Duty YouTuber TheXclusiveAc που έβαλε τους ήχους του παιχνιδιού κάτω από το μικροσκόπιο, η ένταση των βημάτων είναι αυξημένη κατά 75% μετά το τελευταίο patch. Πολλοί εικάζουν ότι αυτή η αλλαγή να έγινε για να εξυπηρετήσει καλύτερα το Warzone 2.0, το battle royale mode του παιχνιδιού, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εσόδων του franchise και να ξεπεράσει ακόμη και τα αρχικά box office των μεγαλύτερων κινηματογραφικών επιτυχιών της χρονιάς, όντας το Call of Duty με το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών. Περισσότερα για την εμπορική του πορεία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.