Το manga του Hunter x Hunter επιστρέφει και πάλι!

Τα νέα chapters έρχονται στο Shonen Jump
12 Οκτωβρίου 2022 12:47
Το manga του Hunter x Hunter επιστρέφει και πάλι!

Το πολυπόθητο manga του Hunter x Hunter επιστρέφει και πάλι κοντά σας και θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου μέσα από το Shonen Jump.

Συγκεκριμένα, μετά το μεγάλο διάλλειμα που πήρε το franchise είναι και πάλι έτοιμο για την επιστροφή του και υπόσχεται μία συναρπαστική ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα προηγούμενα chapters είναι επίσης διαθέσιμα στο site του Shonen Jump με $1,99 το μήνα. Ωστόσο, τα chapters 388-390 είναι εντελώς δωρεάν.

Όπως αποκάλυψε η Viz Media, τα καινούργια κεφάλαια θα γίνουν διαθέσιμα ταυτόχρονα στα Αγγλικά και στα Ιαπωνικά.

Για την ιστορία, το Hunter x Hunter βρισκόταν «στον πάγο» από το 2018, όταν ο δημιουργός, Yoshihiro Togashio, έκανε ένα διάλλειμα λόγω κάποιων προβλημάτων που είχε με την υγεία του. Τον Μάιο, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Twitter, όπου και μοιραζόταν πολλές πληροφορίες για το manga με τους θαυμαστές του. Το τελευταίο τεύχος του Hunter x Hunter κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια και συγκεκριμένα το 2018 με το Chapter 390.

To Hunter x Hunter ξεκίνησε το 1998 και έκτοτε γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία με δύο anime σειρές, merchandise και όχι μόνο.

Το Hunter x Hunter επικεντρώνεται στον Go, ο οποίος ψάχνει τον πατέρα του, έναν θρυλικό Hunter. Στο δρόμο του, θα βρεθεί μια μικρή ομάδα πολεμιστών που γίνονται φίλοι και επιδιώκουν να γίνουν Hunters και στη συνέχεια να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους. Eίναι ισχυροί πολεμιστές και martial artists που αναλαμβάνουν αποστολές κυνηγώντας θησαυρούς, μυστικιστικές τοποθεσίες, σπάνια ζώα και άλλα.

Tags: