Berserk: Το αρχικό anime του θρυλικού manga έρχεται στο Netflix!

Μέσα στον επόμενο μήνα
14 Νοεμβρίου 2022 08:27
Berserk: Το αρχικό anime του θρυλικού manga έρχεται στο Netflix!

Πολύ σύντομα, το πρώτο anime του Berserk θα καταφθάσει στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για την αρχική σειρά του σκηνοθέτη Naohito Takahashi και του animation studio OLM (Oriental Light & Magic) που έκανε πρεμιέρα το 1997. Το σόου αυτό θα εμπλουτίσει τον κατάλογο της υπηρεσίας από την 1η Δεκεμβρίου και έτσι οι συνδρομητές της θα μπορούν να απολαύσουν την αρχή της ιστορίας του Guts, όσο ήταν μισθοφόρος υπό την ηγεσία του Griffith.

Συνολικά, το εν λόγω anime απαρτίζεται από 25 επεισόδια και είναι προσαρμογή των “Black Swordsman” και “Golden Age” arcs του manga. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο anime δεν σχετίζεται με αυτό το 2016, το οποίο είχαν κριτικάρει πολλοί fans (μεταξύ άλλων για τη χρήση του CGI). Αντιθέτως, η σειρά που θα έρθει στο Netflix είχε αγαπηθεί στις μέρες της, βοηθώντας πολύ την απήχηση του manga και κατά συνέπεια και τη δημιουργία της τριλογίας των Golden Age ταινιών το 2012.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η επίσημη ιστοσελίδα του anime του Berserk, έχει πλέον μια αντίστροφη μέτρηση για τα μέσα του Δεκεμβρίου, οπότε ενδέχεται η προσθήκη στο Netflix να είναι μόνο η αρχή. Ίσως και κάποια ακόμη ανακοίνωση να βρίσκεται στα σκαριά.

Για την ιστορία, έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από το θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή Κεντάρο Μιούρα (Kentaro Miura), ο οποίος ευθύνεται εξ ολοκλήρου για τη δημιουργία του manga του Berserk, που μέσα από τα 41 τεύχη του έχει πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια. Βέβαια, η σειρά θα συνεχιστεί και μετά το θάνατό του, με τον κοντινό του φίλο, Kouji Mori, να αναλαμβάνει τα ηνία για το επόμενο τεύχος.