Κόπηκε το Shenmue: The Animation του Adult Swim 

Μην περιμένετε τη 2η σεζόν
30 Σεπτεμβρίου 2022 15:34
Κόπηκε το Shenmue: The Animation του Adult Swim 

Πριν από μερικούς μήνες έκανε πρεμιέρα το Shenmue: The Animation, το οποίο φυσικά βασιζόταν στο θρυλικό gaming franchise της Sega. Όπως όλα δείχνουν, η τηλεοπτική σειρά των Adult Swim και Crunchyroll, δε θα συνεχιστεί.

Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, το Shenmue: The Animation κόπηκε οριστικά λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή της 2ης σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το πρώτο κεφάλαιο του σόου να είναι διαθέσιμο προς το παρόν, αλλά δε θα δείτε τη συνέχειά του. Μάλιστα θεωρείται ότι αυτό έγινε λόγω των αυστηρών μέτρων που έχει πάρει η Warner Bros. Discovery, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα πολλές ακυρώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Batgirl.

Επίσης, διάφοροι χρήστες παρατήρησαν ότι εκτός από το Shenmue και άλλες σειρές αφαιρέθηκαν από το site του Adult Swim, όπως τα Blade Runner: Black Lotus, Fena: Pirate Princess, Lazor Wulf και Tigtone.

Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαίωσε και ο Jason DeMarco που είναι SVP of Animation and Anime στη Warner.

Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε όλα τα anime στο Crunchyroll και εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα και για λήψη. Και ναι, δε θα υπάρξει Season 2 για το Shenmue, παρόλο που τα πήγε και αρκετά καλά. Μάλιστα προετοιμαζόμασταν για τη 2η σεζόν… Ίσως μια μέρα έρθει, ποιος ξέρει…

Το Shenmue: The Animation έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου.