Η anime σειρά του Shenmue είναι γεγονός

Η σειρά που ετοιμάζει η Sega θα έρθει στο Crunchyroll
05 Σεπτεμβρίου 2020 16:53
Η anime σειρά του Shenmue είναι γεγονός

Όσοι παίκτες ανήκουν σε εκείνους που μεγάλωσαν με τη γνωστή σειρά της Sega και του Yu Suzuki, Shenmue, μάλλον έχουν αρκετούς λόγους παραπάνω να χαρούν, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το παιχνίδι γίνεται anime σειρά. Μάλιστα θα αποτελείται από 13 επεισόδια και η ιστορία της θα ακολουθεί το ταξίδι του Ryo Hazuki.

Τα νέα που ανακοινώθηκαν εκ των προτέρων από το Crunchyroll industry panel στο Virtual Crunchyroll Expo, λένε πως η anime σειρά Shenmue θα μεταδοθεί παγκοσμίως εκτός της Ιαπωνίας και της ηπειρωτικής Κίνας μέσα από την υπηρεσία του Crunchyroll και θα προβληθεί στο Toonami του Adult Swim στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η περιγραφή που συνοδεύει την ανακοίνωση λέει το εξής:

Μετά την δολοφονία του πατέρα του στο οικογενειακό dojo, ο Ryo αφιέρωσε τη ζωή του να βρει τον υπεύθυνο. Μια αποστολή που θα τον οδηγήσει από τους δρόμους της Ιαπωνικής Yokosuka, στην μητρόπολη του Hong Kong και παραπέρα. Σύντομα, καθώς εκπαιδεύεται ώστε να τελειοποιηθεί πάνω στις πολεμικές τέχνες και να πάρει εκδίκηση, θα ανακαλύψει πως οι μυστικιστικές δυνάμεις θα έχουν την ύψιστη σημασία.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Chikara Sakurai, γνωστή για τη δουλειά της στα One Punch Man και Naruto. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Telecom Animation Film, ενώ τη διαχείριση παραγωγής ανέλαβε η Sola Entertainment. Επίσης, ο δημιουργός του Shenmue, Yu Suzuki, αναλαμβάνει χρέη παραγωγού.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.