Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shenmue: The Animation της Adult Swim

Τον Φεβρουάριο ξεκινούν τα επεισόδια της σειράς
20 Ιανουαρίου 2022 22:52
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shenmue: The Animation της Adult Swim

Όσοι παίκτες ανήκουν σε εκείνους που μεγάλωσαν με τη γνωστή σειρά της Sega και του Yu Suzuki, Shenmue, μάλλον έχουν αρκετούς λόγους να χαρούν, καθώς όπως αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Shenmue: The Animation. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το παιχνίδι γίνεται anime σειρά και μάλιστα θα αποτελείται από 13 επεισόδια και η ιστορία της θα ακολουθεί το ταξίδι του Ryo Hazuki.

Οι Crunchyroll και Adult Swim είναι έτοιμοι να φέρουν στις οθόνες σας το δημοφιλές παιχνίδι, στο οποίο βρίσκεται η Telecom Animation Film (Tower of God, Lupin the Third: Part 5) στην παραγωγή, μαζί με τον Yu Suzuki, με σκηνοθέτρια την Chikara Sakurai (One-Punch Man Season 2, Magimoji Rurumo).

Μετά την δολοφονία του πατέρα του στο οικογενειακό dojo, ο Ryo αφιέρωσε τη ζωή του να βρει τον υπεύθυνο. Μια αποστολή που θα τον οδηγήσει από τους δρόμους της Ιαπωνικής Yokosuka, στην μητρόπολη του Hong Kong και παραπέρα. Σύντομα, καθώς εκπαιδεύεται ώστε να τελειοποιηθεί πάνω στις πολεμικές τέχνες και να πάρει εκδίκηση, θα ανακαλύψει πως οι μυστικιστικές δυνάμεις θα έχουν την ύψιστη σημασία.

Το Shenmue: The Animation θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου.

Tags: