Αυτή η δημοφιλής Yu-Gi-Oh κάρτα επιστρέφει μετά από ban 17 χρόνων!  

Και μπορεί να μπει ξανά στα decks

Αυτή η δημοφιλής Yu-Gi-Oh κάρτα επιστρέφει μετά από ban 17 χρόνων!

Έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια, οι λάτρεις του Yu-Gi-Oh! Trading Card Game μπορούν επιτέλους να εμπλουτίσουν ξανά τα decks τους και να χρησιμοποιήσουν τη λατρεμένη κάρτα ‘Change of Heart’.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πριν μερικές ώρες η Konami κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για το ρόστερ των απαγορευμένων και περιορισμένων καρτών του παιχνιδιού, σύμφωνα με την οποία η ‘Change of Heart’ μπορεί ξανά να χρησιμοποιηθεί σε επίσημους αγώνες. Για την ιστορία, η κάρτα αυτή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε φυσική μορφή το 1999, έχοντας πρωτοεμφανιστεί στο anime ένα χρόνο αργότερα, το 2000. Εν τέλει, απαγορεύτηκε στο επίσημο παιχνίδι καρτών τον Απρίλιο του 2005, μέχρι που σήμερα οι κανόνες επιτρέπουν ξανά τη χρήση της, αλλά με μια μόνο συμπερίληψη σε κάθε deck.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, η εν λόγω κάρτα είναι μια από τις χαρακτηριστικές των παιχνιδιών και του anime, δίνοντας στον χρήστη της τη δυνατότητα να ελέγξει ένα από τα τέρατα που έχει κάνει summon ο αντίπαλός του, χρησιμοποιώντας το μέχρι το End Phase του γύρου. Προφανώς είναι πανίσχυρη και γι’ αυτό είχε απαγορευτεί εξ’ αρχής.

Αναμενόμενα, οι φανατικοί λάτρεις του Yu-Gi-Oh! μοιράστηκαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους στο Twitter. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές σχετικές δημοσιεύσεις.

Για την ιστορία, το νεότερο βιντεοπαιχνίδι της σειράς, το Yu-Gi-Oh! Master Duel, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, Android και iOS, βοηθώντας το franchise να έρθει ξανά στο προσκήνιο.