Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθαμε και το παράθυρο κυκλοφορίας
24 Φεβρουαρίου 2022 17:25
Πρώτη ματιά στη 2η σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάει καιρός από τότε που είδαμε την πρώτη σεζόν του Ghost in the Shell: SAC_2045 στο Netflix και επιτέλους έχουμε νέα για τη συνέχεια. Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο από το Season 2, το οποίο αναμένεται τελικά να καταφθάσει τον ερχόμενο Μάιο.

Οι πληροφορίες για τη συνέχεια είναι λιγοστές, αλλά στην πρώτη σεζόν είδαμε την επικεφαλής cyborg Motoko Kusanagi και το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας 9 να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Η σύνοψη του Netflix:

Οι Κέντζι Καμιγιάμα και Σίντζι Αραμάκι μάς μεταφέρουν στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2045 μέσα από το franchise-ορόσημο επιστημονικής φαντασίας για το εγγύς μέλλον "Το Φάντασμα στο Κέλυφος".

Το γεμάτο προσθετικά cyborg Μότοκο Κουσανάγκι ηγείται του Τομέα Δημόσιας Ασφάλειας 9, καθώς τα βάζει για μία ακόμα φορά με το κυβερνοεγκεφαλικό έγκλημα.

Το Ghost in the Shell: SAC_2045 Season 2 θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix τον Μάιο. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.