One Piece: Η live-action σειρά του Netflix ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας (ΦΩΤΟ)

Μάθαμε τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου και το λογότυπο της σειράς
03 Σεπτεμβρίου 2021 18:58
One Piece: Η live-action σειρά του Netflix ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας (ΦΩΤΟ)

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως το Netflix αναπτύσσει την live-action σειρά του διάσημου anime και manga, One Piece και τώρα έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό. Μέσα από τα social media του αποκάλυψε το λογότυπο της νέας σειράς, την οποία αναπτύσσει σε στενή συνεργασία με τον δημιουργό του manga, Eiichiro Oda, καθώς και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου που σίγουρα θα κλείσει το μάτι στους fans. 

To λογότυπο της σειράς One Piece του Netflix

Έτοιμο το σενάριο του πρώτου επεισοδίου

Μάλιστα, το σενάριο του πρώτου επεισοδίου του One Piece του Netflix είναι έτοιμο και αυτή είναι η πρώτη του φωτογραφία. Ο τίτλος του "Romance Dawn" φαίνεται πως αναφέρεται στην origin ιστορία του One Piece, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ως one-shot στο Shonen Jump 1996 Summer Special. Η πλοκή του είχε να κάνει με έναν νεαρό πειρατή τον Monkey D. Luffy και τις περιπέτειές του. Για πολλούς θεωρείται το prequel ή το "Chapter 0" του One Piece, καθώς πολλά στοιχεία του κατέληξαν στο anime. Αργότερα επανακυκλοφόρησε με τον τίτλο One Piece Red: Grand Characters

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο εάν το πρώτο επεισόδιο αποτελέσει μια φρέσκια απόδοση του Romance Dawn arc ή απλά ο τίτλος αποτίει φόρο τιμής στην γέννηση του κόσμου αυτού. 

O επίσημος λογαριασμός του One Piece μας ενημερώνει πως η διαδικασία του casting έχει ξεκινήσει, επομένως είναι θέμα μερικών μηνών το να μάθουμε ποιοι ηθοποιοί θα απαρτίζουν το cast του. 

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το Netflix έχει παραγγείλει 10 επεισόδια της σειράς, της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η Tomorrow Studios (Cowboy Bebop). Ο Oda θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του σόου, με τον Steven Maeda (Lost, X-Files) να υπηρετεί ως showrunner.  

To Netflix έχει επιχειρήσει στο παρελθόν κι άλλες live-action μεταφορές διάσημων manga και anime όπως αυτή του Bleach (2018), του Death Note (2017), του Full Metal Alchemist (2017), ενώ πρόσφατα έκανε τα αποκαλυπτήρια στη σειρά του Cowboy Bebop και στα σκαριά έχει και μια για το Avatar: The Last Airbender

Τέλος, δε γνωρίζουμε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η live-action σειρά ONE PIECE του Netflix.