Αυτό είναι το πρώτο trailer του “Trese”, του νέου supernatural anime του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνίστρια την Shay Mitchell του “You”
24 Μαΐου 2021 10:37
Αυτό είναι το πρώτο trailer του “Trese”, του νέου supernatural anime του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του “Trese”, ενός ολοκαίνουργιου supernatural anime, που είναι βασισμένο στο φιλιππινέζικο κόμικ από τους δημιουργούς Budjette Tan και Kajo Baldisimo.

Το Trese θέλει να διηγηθεί την ιστορία της Alexandra Trese, στην οποία δανείζει τη φωνή της η Shay Mitchell του “You”, καθώς ερευνά κάποια ανεξήγητα γεγονότα, αλλά και οντότητες. Εκτός από αυτό, έρχεται αντιμέτωπη και με την κληρονομιά που άφησε ο αείμνηστος πατέρας της, ο Anton. Όπως έγινε γνωστό, σε κάθε επεισόδιο η Trese θα συναντάει και διαφορετικά folklore πλάσματα, συμπεριλαμβανομένου του “werehorse Tikbalang”.

Στα αγγλικά voice overs βρίσκονται και οι Dante Basco (Avatar: The Last Airbender),Darren Criss (Superman: Man of Tomorrow), Nicole Scherzinger (Moana), Manny Jacinto (The Good Place), Lou Diamond Phillips (Brooklyn Nine-Nine), and Jon Jon Briones (Ratched).

Το Trese θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.