Ένα λατρεμένο anime παίζει από σήμερα στο Netflix

Η 1η σεζόν έφτασε και αναμένεται και η 2η σύντομα
15 Μαΐου 2024 13:29
Ένα λατρεμένο anime παίζει από σήμερα στο Netflix

Από σήμερα μπορούν να απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα ένα λατρεμένο anime. Όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα, το One Punch Man, το οποίο θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα anime των τελευταίων ετών, κυκλοφόρησε σήμερα στην υπηρεσία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμη μόνο η 1η σεζόν που αποτελείται από 12 επεισόδια, ενώ η υπηρεσία αναφέρει στην αρχική σελίδα ότι νέα επεισόδια αναμένεται να προστεθούν σύντομα. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν -τουλάχιστον όχι ακόμα- ελληνικοί υπότιτλοι, παρά μόνο αγγλικοί. Επίσης, η σειρά έχει ιαπωνικό και αγγλικό “dub”.

Αν ακόμη δε βλέπετε στην αρχική σελίδα του Netflix το One Punch Man είναι επειδή έχετε το μενού της πλατφόρμας στα ελληνικά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε (τουλάχιστον για τώρα) για να εμφανιστεί η anime σειρά είναι να αλλάξετε τη γλώσσα στα αγγλικά.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το One Punch Man έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο του 2015 και πολύ γρήγορα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για το ιδιαίτερο στιλ του, αλλά και για την ιστορία που πραγματεύεται.

Βρέθηκε ο σκηνοθέτης της live-action ταινίας του One Punch Man

Η πλοκή που έδωσε το Netflix αναφέρει τα εξής:

Ο δυνατότερος υπερήρωας του κόσμου μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε με ένα χτύπημα. Τίποτα όμως δεν αποτελεί πρόκληση για εκείνον και έτσι υποφέρει από άνια και κατάθλιψη.

Στην anime σειρά τη φωνή τους δανείζουν οι Makoto Furukawa, Kaito Ishikawa, Max Mittelman, Zach Aguilar, Hiromichi Tezuka, Robbie Daymond, Kyle Hebert, Shôta Yamamoto, Yôji Ueda και άλλοι.

Το One Punch Man ξεκίνησε τη ζωή του ως webcomic το 2009 από τον Ιάπωνα καλλιτέχνη ONE και πολύ γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των ανθρώπων, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Το One Punch Man παίζει από σήμερα στο Netflix.