Η δεύτερη σεζόν του Re:Zero καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Μεταφέρεται για λίγους μήνες μετά
12 Μαρτίου 2020 13:47
Η δεύτερη σεζόν του Re:Zero καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Πριν μερικούς μήνες, σας μεταφέραμε σε σχετική είδηση πως ο Subaru θα επιστρέψει και πάλι μιας και η δεύτερη σεζόν του Re:Zero - Starting Life in Another World έγινε πραγματικότητα. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έκανε πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο. Απ' ότι φαίνεται, όμως, η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει επιδεινωθεί δραματικά, γεγονός που οδηγεί τις εταιρίες όλων των βιομηχανιών να προβούν σε δύσκολες αποφάσεις.

Έτσι, λοιπόν, το στούντιο που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία του δεύτερου κύκλου του διάσημου anime, ανακοίνωσε πως η ημερομηνία πρεμιέρας μεταφέρεται και αντί για Απρίλιο θα προβληθεί τελικά τον Ιούλιο του 2020. Στη συνέχεια οι παραγωγοί του anime ζήτησαν συγνώμη από τους fans που περίμεναν με ανυπομονησία την έλευση της νέας σεζόν.

Δυστυχώς οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν και αυστηρά μέτρα. Το θετικό είναι πως το Re:Zero − Starting Life in Another World θα καθυστερήσει για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και οι fans θα έχουν και πάλι την δυνατότητα να δουν τη νέα περιπέτεια του Subaru και της παρέας του.