One Punch Man: Νεαρός ακολούθησε το πρόγραμμα του Saitama και έγινε…"φέτες"!

Απίστευτο και όμως αληθινό
04 Απριλίου 2019 18:45
One Punch Man: Νεαρός ακολούθησε το πρόγραμμα του Saitama και έγινε…"φέτες"!

Ο Saitama αποτελεί έναν από τους δυνατότερους χαρακτήρες της anime σκηνής ο οποίος απέκτησε τις δυνάμεις του…φυσιολογικά. Το μόνο που έκανε ο πρωταγωνιστής του One Punch Man ήταν μερικές έντονες ασκήσεις γυμναστικής. Αφήνοντας την φαντασία των anime στην άκρη, αν ακολουθούσε κάποιος πιστά το πρόγραμμά του Saitama τι αποτελέσματα θα είχε; Την απάντηση έρχεται να μας δώσει ένας νεαρός από την Σιγκαπούρη. Ο Sean Seah ξεκίνησε για ένα μήνα την προπόνηση του ίδιου του Saitama την οποία μάλιστα χώρισε και σε επίπεδα δυσκολίας.

Επίπεδο 1:

10 κάμψεις, 10 καθίσματα, 10 sit ups και τρέξιμο 1 χιλιομέτρου

Επίπεδο 2:

20 κάμψεις, 20 καθίσματα, 20 sit ups και τρέξιμο δύο χιλιομέτρων

Την 23η μέρα ο Sean έφτασε στο δέκατο επίπεδο. Το επίπεδο του ίδιου του Saitama. 100 κάμψεις, 100 καθίσματα, 100 sit ups και τρέξιμο δέκα χιλιομέτρων. Είχε όμως αποτέλεσμα; Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, μιας και η σωματική εικόνα του νεαρού άλλαξε αρκετά. Ο ίδιος αναφέρει πως δεν άλλαξε κάτι στην διατροφή του και απλά έκοψε εντελώς τα τηγανητά και τα παχυντικά φαγητά.

Τελικά το κίνητρο για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό. Στην προκειμένη περίπτωση ο Saitama μπορούμε να πούμε πως βοήθησε. κατά κάποιον τρόπο τον Sean, να αλλάξει την ζωή του. Η μόνη διαφορά είναι πως αυτός κατάφερε να κρατήσει τα μαλλιά του.