Η νέα anime σειρά του Dragon Ball αποκαλύπτεται με ένα πρώτο επικό trailer

Μάθαμε και πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά Dragon Ball DAIMA
12 Οκτωβρίου 2023 21:18
Η νέα anime σειρά του Dragon Ball αποκαλύπτεται με ένα πρώτο επικό trailer

Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι έρχεται μια νέα anime σειρά Dragon Ball και τώρα η Toei Animation έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια που ήταν άκρως εντυπωσιακά, στο πλαίσιο της New York Comic-Con. Εκεί παρουσιάστηκε το πρώτο επικών διαστάσεων trailer, το οποίο έκανε και μια αναδρομή στην ιστορική anime σειρά και γνωστοποίησε το παράθυρο κυκλοφορίας της, που είναι για τον χειμώνα του 2024

Η μεγάλη επιστροφή του Son Goku στη μικρή οθόνη είναι γεγονός και η σειρά θα έχει τον τίτλο "Dragon Ball DAIMA" και χρονολογικά θα μας μεταφέρει στα γεγονότα μεταξύ του Dragon Ball Z και του Dragon Ball Super. Είναι άλλωστε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στο σύμπαν που θα αποτελεί μέρος του canon. 

Έτσι το "DAIMA" θα διηγηθεί ολοκαίνουργια γεγονότα στα οποία ο αγαπημένος Saiyan όλων θα είναι και πάλι μικρός σε ηλικία και θα ταξιδέψει στον γαλαξία έχοντας τον Kaioshin στο πλευρό του. Σε νεαρότερες ηλικίες εμφανίζονται πολλοί ακόμα γνωστοί χαρακτήρες του σύμπαντος όπως ο Vegeta, ο Krillin, ο Piccolo, η Chi Chi και η Bulma. 

Φυσικά την επιμέλεια της νέας σειράς θα έχει όσον αφορά το σκίτσο, την ιστορία και τους χαρακτήρες, ο Akira Toriyama, ο οποίος θα συμμετέχει πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό αυτή τη φορά. 

Το Dragon Ball DAIMA θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2024 και το πρώτο trailer μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. 

Tags: