Μία ακόμη επιτυχημένη anime ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας

Είχε κάνει πρεμιέρα το 2020 και πλέον έρχεται στα μέρη μας
26 Σεπτεμβρίου 2023 13:53
Μία ακόμη επιτυχημένη anime ταινία θα παίξει στους κινηματογράφους της Ελλάδας

Μία ακόμη anime ταινία έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους, και αυτή τη φορά από το franchise Demon Slayer. Ναι, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Swordsmith Village και στη χώρα μας, η σειρά επιστρέφει με ένα παλιότερο project.

Πιο συγκεκριμένα, από αυτόν τον Οκτώβριο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το Demon Slayer the Movie: Mugen Train (Κυνηγός Δαιμόνων Η Ταινία: Το Τρένο Μούγκεν), το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 2020 και πλέον έρχεται και στα μέρη μας.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Mugen Train έπαιξε στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες της Ασίας τον Οκτώβριο του 2020 και τα είχε πάει εξαιρετικά εμπορικά, ενώ έχει και πολύ υψηλή βαθμολογία στο IMDB, με 8.2 score.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: “Πέφτοντας αιώνια σε ένα ατέλειωτο όνειρο...Ο Τάντζιρο και η παρέα του έχουν ολοκληρώση την εκπαίδευση αποκατάστασης στην Έπαυλη τής Πεταλούδας και καταφτάνουν στην επόμενη αποστολή τους στο Τρένο Μούγκεν, όπου πάνω από 40 άνθρωποι έχουν εξαφνιστεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Τάντζιρο και η Νέζουκο, μαζί με τον Ζενίτσου και τον Ινόσουκε, ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με έναν από τους πιο ισχυρούς ξιφομάχους τού Σώματος των Κυνηγών Διαμόνων, τον Πυλώνα τής Φλόγας, τον Κυότζουρο Ρενγκόκου, ώστε να αντιμετωπίσουν έναν δαίμονα που βρίσκεται στο Τρένο Μούγκεν για να σπείρει την απελπισία.”

Παρακολουθήστε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω:

 

Στην ταινία δανείζουν τη φωνή τους οι Natsuki Hanae, Akari Kitô, Hiro Shimono, Yoshitsugu Matsuoka, Satoshi Hino, Takahiro Sakurai, Katsuyuki Konishi, Saori Hayami, Ken'ichi Suzumura, Tomokazu Seki, Tomokazu Sugita, Toshiyuki Morikawa, Rina Satô, Shin'ichirô Miki, Houko Kuwashima, Kaede Hondo και άλλοι. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Haruo Sotozaki, ενώ το σενάριο είναι εμπνευσμένο φυσικά από το manga του Koyoharu Gotouge.

Το Demon Slayer the Movie: Mugen Train (Κυνηγός Δαιμόνων Η Ταινία: Το Τρένο Μούγκεν) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 12 Οκτωβρίου.

Tags: