Jujutsu Kaisen: Νέα ματιά στη 2η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα

Το επιτυχημένο anime επιστρέφει τον Ιούλιο
22 Μαΐου 2023 19:04
Jujutsu Kaisen: Νέα ματιά στη 2η σεζόν λίγο πριν την πρεμιέρα

Η 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen αναμένεται να παίξει στην Ιαπωνία τον Ιούλιο και το επίσημο YouTube κανάλι της Toho Animation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer

Ο 1ος κύκλος της σειράς γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και η συνέχεια αναμένεται να είναι άκρως ανατρεπτική. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το anime είναι εμπνευσμένο από το γνωστό manga του Gege Akutami. Το νέο trailer παρουσιάζει μερικά από όλα αυτά που θα συμβούν στη συνέχεια, ενώ παράλληλα θέλει να σας δώσει και μια καλύτερη ματιά στον Toji Fushiguro που επιστρέφει δριμύτερος.

Τη φωνή του Toji θα δανείσει ο Takehito Koyasu, που οι fans σίγουρα θα θυμάστει από το One Piece, μιας και είναι η φωνή του Kuzan, ενώ έχει εργαστεί και στο Jojo’s Bizarre Adventure.

Τα νέα επεισόδια θα επικεντρώνεται στα Gojo’s Past και Shubuya Incident arcs του manga και θα παίξουν αρχικά στην Ιαπωνία μέσα στον Ιούλιο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τα νέα επεισόδια θα τρέχουν για δύο cours. O Toji Fushiguro έχει μεγάλο ρόλο στο  Shubuya Incident arc όποτε εκείνος αναμένεται να φέρει το χάος.

Η 2η σεζόν του Jujutsu Kaisen θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου στην Ιαπωνία. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: