Ένα anime που “σκίζει“ στο εξωτερικό έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορείτε να το απολαύσετε από την Μεγάλη Πέμπτη
10 Απριλίου 2023 15:01
Ένα anime που “σκίζει“ στο εξωτερικό έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα anime που “σκίζει” στο εξωτερικό και έχει περάσει πλέον τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, πρόκειται να παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους πολύ σύντομα. Ο λόγος γίνεται για το Suzume, το οποίο έρχεται δια χειρός Makoto Shinkai και θα μπορείτε να απολαύσετε πολύ σύντομα στις αίθουσες της χώρας μας.

Μάλιστα, τα Village Cinemas έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας και το επίσημο trailer, το οποίο θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από την ταινία. Το Suzume θα διατεθεί με το ιαπωνικό dub, αλλά θα υπάρχουν κανονικά ελληνικοί υπότιτλοι.

Η περίληψη του Suzume στα ελληνικά αναφέρει τα εξής:

Ο ουρανός γίνεται κόκκινος, το έδαφος τρέμει και η Ιαπωνία στέκει στο χείλος της καταστροφής. Όμως, η αποφασισμένη έφηβη Suzume αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει τη χώρα της. Με την ικανότητα να βλέπει υπερφυσικές δυνάμεις, αόρατες στα μάτια των υπολοίπων, είναι στο χέρι της να κλείσει τις μυστηριώδεις πόρτες που εξαπολύουν το χάος παντού. Την περιμένει ένα επικίνδυνο ταξίδι καθώς φέρει το βάρος της χώρας στους ώμους της.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Makoto Shinkai, ο οποίος έχει δουλέψει σε πάρα πολλά επιτυχημένα projects, όπως τα Your Name, Weathering with You, The Garden of Words, 5 Centimeters per Second, Voice of a Distant Star και πολλά άλλα.

Στο ιαπωνικό cast βρίσκονται οι Nanoka Hara, Hokuto Matsumura, Eri Fukatsu, Kôshirô Matsumoto, Shôta Sometani, Sairi Itô, Kotone Hanase, Kana Hanazawa, Ryunosuke Kamiki, Ann Yamane, Akari Miura και άλλοι.

Το Suzume θα φτάσει στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 13 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.

Tags: