Demon Slayer 3η Σεζόν: Έχουμε το επικό νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Ετοιμαστείτε για το 'Swordsmith Village Arc'
03 Μαρτίου 2023 16:20
Demon Slayer 3η Σεζόν: Έχουμε το επικό νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Η άκρως αναμενόμενη 3η σεζόν του Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας ένα νέο επικών διαστάσεων trailer για να το συνοδεύσει και να εκτοξεύσει το hype ενόψει της πρεμιέρας. 

Στα νέα πλάνα της 3ης σεζόν που φέρει τον τίτλο "Swordsmith Village Arc" βλέπουμε τον Tanjiro και τα υπόλοιπα μέλη του Demon Slayer Corps να μάχονται σκληρά για την προστασία του Swordsmith Village, το μέρος όπου θα λαμβάνει κιόλας χώρα η πλειοψηφία του εν λόγω Arc. 

Πρόκειται για το χωριό που βάσει lore εκεί κατασκευάζονται από μια φατριά σιδηρουργών τα ειδικά katana των Demon Slayers, που λέγονται Nichirin Swords.

Για να προστατευτούν οι σιδεράδες από τους δαίμονες, η τοποθεσία του χωριού φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά όταν ο Tanjiro πρέπει να πάει εκεί για να παραλάβει ένα νέο σπαθί, σύντομα θα πρέπει να πολεμήσει προκειμένου να υπερασπιστεί το χωριό και τους κατοίκους του από δύο πανίσχυρα Upper Kizuki. Ευτυχώς θα έχει τη βοήθεια των δύο Hashira, συμπεριλαμβανομένης της πανίσχυρης Mitsuri Kanroji.

Δείτε το νέο trailer της 3ης σεζόν του Demon Slayer: 

Το επίσημο νέο poster του Demon Slayer: Swordsman Village Arc: 

Για όσους δεν γνωρίζουν η ιστορία του Demon Slayer φαντάζεται μια Ιαπωνία που ταλανίζεται από δαίμονες και διαβολικά πλάσματα που τρέφονται με ανθρώπους. Μια παραστρατιωτική οργάνωση ονόματι Demon Slayer Corps, αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά να καθαρίσει την χώρα από τα τρομακτικά πλάσματα και να εξαλείψει την μεγάλη απειλή, που είναι ο βασιλιάς και δημιουργός των δαιμόνων, ο Muzan. 

Η 3η σεζόν του Demon Slayer θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου στην ιαπωνική τηλεόραση. 

Tags: