Το Rambo 5 έρχεται και αυτό είναι το teaser poster του 

Η επιστροφή του Sylvester Stallone στο σκληροτράχηλο ρόλο!

Το Rambo 5 έρχεται και αυτό είναι το teaser poster του

Οι φήμες τελικά ήρθαν να επιβεβαιωθούν, με την επιστροφή του θρυλικού John Rambo. Ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε το Rambo 5 μέσα από το Instagram λογαριασμό του, επιβεβαιώνοντας κιόλας πως θα κάνει πρεμιέρα το χειμώνα του 2019. 

Αν και φαινόταν πως η επιστροφή του σκληροτράχηλου θρυλικού χαρακτήρα ήταν αβέβαιη μιας και ο Stallone ήθελε να τον αποσύρει, τελικά θα υπάρξει το πέμπτο μέρος, παρά το ότι το Rambo του 2008 δεν ήταν κάποια τεράστια εμπορική ούτε και κριτική επιτυχία. 

 

… Something wicked is coming this way!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Το poster που δημοσίευσε ο Stallone βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο Φεστιβάλ Καννών αυτές τις μέρες και είναι το πρώτο teaser poster, που επιβεβαιώνει την ονομασία της ταινίας: Rambo V. Αυτόν τον καιρό το σενάριο γράφεται από τον ίδιο αλλά δεν ξέρουμε αν θα το σκηνοθετήσει κιόλας. Πάντως το 5ο μέρος θα βάλει τον Rambo ενάντια σε ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ του Μεξικού, με σκοπό να σώσει τη κόρη ενός φίλου του.  

Μένει να δούμε τι άλλο έχει να φέρει στον χαρακτήρα ο Sly ύστερα από το πολύ επιτυχημένο πέρασμα του ως μέντορας στο Creed.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load