LIVE: Summer Game Fest 2024 - Δείτε ζωντανά το σόου του Geoff Keighley!

Παρακολουθείστε μαζί μας το εναρκτήριο event του καλοκαιρινού gaming πανηγυριού, με live σχολιασμό από την ομάδα των Unboxholics και αποκλειστικό υλικό απευθείας από το LA!

07 Ιουνίου 2024 17:00

Η σελίδα δεν χρειάζεται ανανέωση. Όταν υπάρχει νέο περιεχόμενο ανανεώνεται αυτόματα.
Σχετικά Άρθρα
πριν 2 εβδομάδες
Όσοι μείνατε μέχρι τώρα, είστε ήρωες! Καλό βράδυ από εδώ! Τα λέμε σύντομα σε κάποιο Framerate!

πριν 2 εβδομάδες
Το show κλείνει με το Phantom Zero. Δεν μπορώ να πω, ωραίο φάνηκε. Σαν πολλά καλά souls-like να μαζεύονται. Ωστόσο, το ότι το show δεν έκλεισε καν με μια ανακοίνωση άγνωστου τίτλου, νομίζω τα λέει όλα για το φετινό Summer Game Fest live.

πριν 2 εβδομάδες
Και… συνεχίζει να φαίνεται υπέροχο το Monter Hunter! Επιβεβαιώθηκε πως θα έχει demo στην Gamescom, οπότε θα το παίξουμε σύντομα!

πριν 2 εβδομάδες
Η Capcom θα κλείσει μάλλον το σόου.

πριν 2 εβδομάδες
Άντε να δούμε λίγο και Monster Hunter Wilds που μέχρι στιγμής φαίνεται τρομερό σε ό,τι έχουν δείξει!

πριν 2 εβδομάδες

πριν 2 εβδομάδες
Το Valorant έρχεται στα PS5 και Xbox Series!

πριν 2 εβδομάδες
Έρχεται μεγάλο update στο Palworld στις 27 Ιουνίου, με νέο νησί, νέα pals κτλ. Φαίνεται καλό; Δεν έχω ιδέα! :D

πριν 2 εβδομάδες
Hyper Light Breaker. Λατρεύω το Hyper Light Drifter αλλά η μετάβαση στις τρεις διαστάσεις δεν με ενθουσιάζει τόσο, όπως και η κατεύθυνση προς το online multiplayer και τις προεκτάσεις του στον σχεδιασμό. Μακάρι να με διαψεύσει!

πριν 2 εβδομάδες
Sam Lake στην σκηνή για την καλύτερη ανακοίνωση του show, μέχρι στιγμής. Το Alan Wake 2 αποκτά φυσική έκδοση (επιτέλους!) και το DLC του, ονόματι Night Springs κυκλοφορεί αύριο! Αποτελείται από 3 επεισόδια με διαφορετικό χαρακτήρα το καθένα (η μία φαίνεται να είναι η Jesse από το Control) που κλείνουν το μάτι στο ευρύτερο σύμπαν που έχει στήσει η Remedy! Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτό που είδα!

πριν 2 εβδομάδες
Ο Sam Lake στη σκηνή του Summer Game Fest 2024!

πριν 2 εβδομάδες
Battle Aces, ένα νέο, πολύχρωμο RTS. Προσιτό αλλά με βάθος, λέει ο δημιουργός του. Έχει με κάποιον τρόπο αφαιρέσει τα ανιαρά κομμάτια του είδους. Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς το έχει κάνει.. Αλλά φαίνεται ενδιαφέρον εγχείρημα. Θέλω όντως να μάθω περισσότερα!

πριν 2 εβδομάδες
Sonic.. Οι φωνές που ακούστηκαν στο κοινό μάλλον ήταν του Σάκη. Έκανε 2-3 διαφορετικές για να ακούγονται πολλοί!

πριν 2 εβδομάδες
Οι δημιουργοί του Among Us στήνουν την Outerslaught, μια εταιρεία που θα χρηματοδοτεί indie παιχνίδια. Ήδη έχουν μια συμπαθητική βιβλιοθήκη! Μακάρι να πετύχει το εγχείρημα και να βοηθήσουν πολλούς δημιουργούς!

πριν 2 εβδομάδες
Ίσως υπερβολικά φορτωμνένο με indies το φετινό σόου. Έχουμε άλλη μια ώρα βέβαια, για να δούμε...

πριν 2 εβδομάδες
Εν τω μεταξύ έχει περάσει μια ώρα. Έχουμε άλλη μια μπροστά μας. Χλιαρό, στην καλύτερη, το show μέχρι τώρα.

πριν 2 εβδομάδες
Ενδιαφέρον και το Cairn, ένα παιχνίδι που εστιάζει στην ρεαλιστική αναρρίχηση. Φαίνεται πιο “simulation” από το περσινό Jusant. Εξίσου όμορφο!

πριν 2 εβδομάδες
Περίεργο και φρικιαστικό το Slitterhead, το οποίο έρχεται στις 8 Νοεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόση έμφαση στη μάχη ή τόσο γρήγορο ρυθμό. Δεν ξέρω αν με έπεισε αλλά έχει την προσοχή μου σίγουρα με το όνομα που κουβαλάει από πίσω.

πριν 2 εβδομάδες
Γλυκύτατο το Deer & Boy! Ο παίκτης ταξιδεύει σε έναν αλλόκοτο κόσμο παρέα με ένα ελάφι. Θυμίζει την προσέγγιση της Playdead στην προοπτική και το gameplay. Ξέρεις ήδη ότι θα εκμαιεύσει συναίσθημα με αυτό το ελαφάκι και… θα πιάσει!

Ροή ειδήσεων