ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TCL - ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν το TCL 40SE και πολλά άλλα καλούδια της εταιρίας!
04 Απριλίου 2023 14:08
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TCL - ΔΥΟ ΤΥΧΕΡΟΙ

Σε συνεργασία με την TCL, οι Unboxholics σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο πακέτα με το νέο της smartphone. Ο λόγος για το TCL 40SE το οποίο έρχεται με μεγάλη οθόνη NXTVISION 6.75 ιντσών στα 90Hz, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία 5.010mAh, και τριπλή AI κάμερα 50MP.

Το TCL 40SE προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 128GB αποθηκευτικού χώρου με 4GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου με 6GB RAM. Χάρη στην τεχνολογία επέκτασης μνήμης RAM, η TCL χρησιμοποιεί 2GB και 3GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα, φτάνοντας έως και τα 9GB RAM, για να μπορείτε να έχετε περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές στο background, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η επανεκκίνηση μιας εφαρμογής όταν μεταβαίνετε από τη μία στην άλλη.

Η οθόνη διαθέτει και την τεχνολογία NXTVISION η οποία αναβαθμίζει την εμπειρία προβολής, βελτιστοποιώντας το περιεχόμενο, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μάτια σας με προηγμένες λειτουργίες για φιλτράρισμα του μπλε φωτός, ενίσχυση της ορατότητας σε εξωτερικούς χώρους και μείωση της φωτεινότητας τη νύχτα.

Επιπλέον, το νέο λογισμικό βελτίωσης απεικόνισης NXTURBO της TCL, βελτιώνει την απόδοση της GPU κατά 30%, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας έως και 17%*. Χάρη στο TCL NXTURBO, το TCL 40SE μπορεί να χειριστεί τη ροή χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι αυξημένοι αλγόριθμοι επεξεργασίας γραφικών κάνουν την κύλιση πιο ομαλή και για όσους αναζητούν ισχύ παιχνιδιού, το TCL NXTURBO βοηθά στη διασφάλιση πλήρους καρέ και μιας πιο ρεαλιστικής in-game εμπειρίας, παρατείνοντας ταυτόχρονα τη διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης ιδανικό για ζωντανή ροή και online αναπαραγωγή βίντεο, το TCL NXTURBO βελτιώνει δραματικά την απόδοση της συσκευής έως και 50%.

Μαζί με το τηλέφωνο δίνουμε και τα ασύρματα ακουστικά TCL MOVEAUDIO S180 τα οποία προσφέρουν ANC, IPX4 αδιαβροχοποίηση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας 30 ωρών. Στις κλήσεις ο συνομιλητής σας, σας ακούει καθαρά χάρη στην ακύρωση του περιβάλλοντα θορύβου, είτε βρίσκεστε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον είτε έχει ισχυρό άνεμο.

Για να διεκδικήσετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους δύο τυχερούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που αναφέρονται στο παρακάτω post.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Unboxholics (@unboxholics)