Εκτενές gameplay video από το MGS V: The Phantom Pain 

Με νέες πληροφορίες για τα micro-transactions

Εκτενές gameplay video από το MGS V: The Phantom Pain

Ένα νέο gameplay video διάρκειας 40 λεπτών για το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain έδωσε στην δημοσιότητα η Konami, στα πλαίσια της Ε3 2015. Πέραν, όμως, από gameplay στο βίντεο που μπορείτε να βρείτε παρακάτω, αναφέρονται και πληροφορίες για τα micro-transactions, τα οποία τελικά υπάρχουν στον τίτλο.

Συγκεκριμένα, για τα micro-transactions αναφέρονται τα εξής:

"Ενώ είναι αλήθεια πως μερικά micro-transactions υπάρχουν στο παιχνίδι, ο τίτλος είναι προσεκτικά ισορροπημένος ώστε να είναι ευχάριστος σε όλους, με ή χωρίς την χρήση αυτών των επιλογών. Δεν υπάρχει δυνατότητα pay-to-win. Να είστε βέβαιοι ότι κάθε στοιχείο, όπλο ή αποστολή στο παιχνίδι, είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα cent. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης κλίμακας του τίτλου και του χρόνου που απαιτείται για να τον εξερευνήσετε ολοκληρωτικά, προστέθηκαν οι μικρό-συναλλαγές ως μια εντελώς προαιρετική δυνατότητα για τους παίκτες που ίσως να μην είναι σε θέση να ξοδέψουν τόσο χρόνο με το παιχνίδι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.”

Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

16 comment(s)