Το πρώτο gameplay trailer του FIFA 16 

"Play Beautiful" από τις 25 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο gameplay trailer του FIFA 16

Μια πρώτη ματιά στο gameplay του FIFA 16 είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην σκηνή της EA στην Ε3 2015. Το εν λόγω trailer προβάλλει μερικά in-engine πλάνα από τη νεά έκδοση του football sim τίτλου, με τον ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Pele, να αναλαμβάνει τη δραματική αφήγηση και να δίνει το σύνθημα για να παίξουμε... όμορφα (Play Beautiful). 

Για αρκετά λεπτά ο Pele είχε μια σύντομη αλλα βαρετή για τους υπόλοιπους κουβέντα με τον David Rutter. Όταν τέλειωσε ο Rutter, περιέγραψε το FIFA 16 ως το πιο ισορροπημένο FIFA όλων. Οι αμυντικές γραμμές και τα σχήματα θα είναι καλύτερα για να κόβουν όλες τις αντεπιθέσεις. Οι κοφτές και κάθετες πάσες θα γίνονται ευκολότερα με το χαρακτηριστικό 'control the midfield. Επίσης θα υπάρχουν περισσότερα κόλπα και τρικ, ενώ για πρώτη φορά κατέγραψαν το animation από τον ίδιο τον Lionel Messi.

Βέβαια, τονίστηκε η προσθήκη των γυναικείων ομάδων, καθώς και η προσθήκη του FIFA Trainer, που είναι ένας φρέσκος τρόπος εξάσκησης των παικτών. 

Τέλος, ο David Rutter, μας ενημέρωσε ότι αργότερα μέσα στην ημέρα όλοι οι παίτκες του FIFA 15 Ultimate Team θα λάβουν δωρεάν τις χρυσές κάρτες των Pele και Messi. 

Το FIFA 16 κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, Xbox 360 και PS3. 

4 comment(s)