ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ASSASSIN'S CREED! 🔥 (Mirage, Red, Jade, Hexe, Infinity)

Όλα όσα μάθαμε από την παρουσίαση της Ubisoft
10 Σεπτεμβρίου 2022 23:19
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ASSASSIN'S CREED! 🔥 (Mirage, Red, Jade, Hexe, Infinity)

Πριν μερικά λεπτά ολοκληρώθηκε το Ubisoft Forward του Σεπτεμβρίου, το οποίο αφιέρωσε αρκετά λεπτά στο μέλλον της σειράς Assassin’s Creed.

Μεταξύ άλλων, το σόου μας χάρισε μια χορταστική ματιά στο Assassin’s Creed Mirage, ένα project το οποίο θα τιμήσει τις ρίζες της σειρές, όντας έντονα επηρεασμένο από το πρώτο κεφάλαιο. Παράλληλα, πήραμε και μια γεύση από τα πλάνα του γαλλικού κολοσσού για το φιλόδοξο Assassin’s Creed Infinity, το οποίο θα φιλοξενήσει το Codename Red και το Codename Hexe.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, δηλαδή με το Project Red, η σειρά θα κάνει ένα όνειρο των fans πραγματικότητα, αφού για πρώτη φορά θα επισκεφτεί τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία.

Για όλα αυτά και όχι μόνο συζητάμε στο νέο βίντεο του InFeRnoBraVeHeart καναλιού, αφού η ομάδα των Unboxholics είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια ειδική κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση, με αποκλειστικές πληροφορίες απευθείας από τους developers.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε μια συζήτηση που έχει…τα πάντα για τα νέα Assassin's Creed!