“Πρέπει και μπορώ!“ αλλά στο SAND LAND! | Level 1

Νέο επεισόδιο!
02 Μαΐου 2024 13:13
“Πρέπει και μπορώ!“ αλλά στο SAND LAND! | Level 1

Το νέο επεισόδιο της “Level 1” σειράς μόλις ανέβηκε στο InFeRnoBraVeHeart κανάλι και είναι αφιερωμένο σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Σάκης παίζει το SAND LAND, μια εμπειρία από την Bandai Namco που βασίζεται στο manga του θρυλικού Akira Toriyama, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αναλυτικότερα, τo manga του Toriyama είχε κυκλοφορήσει το 2000 και αφορούσε την ιστορία ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου που έχει βυθιστεί στο χάος από την έλλειψη νερού. Ο έρημος αυτός κόσμος κατοικείται πλέον από ανθρώπους και δαίμονες, οι οποίοι αμφότεροι ταλανίζονται από το πρόβλημα της λειψυδρίας. Μια αταίριαστη ομάδα χαρακτήρων όμως θα ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βάλει τέλος στα βάσανα του κόσμου τους, αναζητώντας το Legendary Spring.

Στον τίτλο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του πρωταγωνιστή Beelzebub και μαθαίνουν να ελέγχουν τις δαιμονικές του δυνάμεις, αλλά και πως να ηγηθούν της ομάδας τους σε αυτό το action RPG ταξίδι. Μπορείτε να δείτε τα πρώτα 40 λεπτά στο νέο Level 1 μέσα από τον player που ακολουθεί.

Enjoy!