Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του 2021! 🏆

Οι τίτλοι που ξεχώρισε η ομάδα των Unboxholics
24 Δεκεμβρίου 2021 14:52
Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του 2021! 🏆

Το 2021 έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και σίγουρα είναι μια χρονιά που μας χάρισε αμέτρητες gaming στιγμές και αναμνήσεις, έχοντας πολλές αξιοσημείωτες κυκλοφορίες. Το νέο Framerate, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα καλύτερα παιχνίδια του 2021, με την ομάδα των Unboxholics να παρουσιάζει τις δέκα δικές της επιλογές.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που ξεχώρισαν οι Unboxholics φέτος, με αναλυτική αιτιολόγηση για την κάθε θέση. Παράλληλα, συζητάμε και για πολλά honorable mentions που δεν κατάφεραν να μπουν στην δεκάδα, καθώς και για τη gaming χρονιά στο σύνολό της. Αξίζει να σημειωθεί πως παρακάτω μπορείτε να βρείτε και γραπτώς την λίστα των Unboxholics για φέτος.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η μεγάλη ψηφοφορία για το Unboxholics' Community Choice - Game of the Year 2021!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ TO ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021

Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά, πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για τα παιχνίδια, τις ταινίες, τις σειρές, τις τεχνολογίες, τις tech συσκευές και τα anime που χαρακτήρισαν την χρονιά.

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι και μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ UNBOXHOLICS:

ΘΕΣΗ 10. – Kena: Bridge of Spirits

ΘΕΣΗ 9. – Deathloop

ΘΕΣΗ 8. – Forza Horizon 5

ΘΕΣΗ 7. – Inscryption

ΘΕΣΗ 6. – Resident Evil: Village

ΘΕΣΗ 5. – Returnal

ΘΕΣΗ 4. – Metroid Dread

ΘΕΣΗ 3. – Halo Infinite

ΘΕΣΗ 2. – It Takes Two

ΘΕΣΗ 1. – Psychonauts 2