Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Nintendo Switch 2: Περάσαμε μια μέρα μαζί του στο Παρίσι!

Ο Σάκης και η Αλίνα στο Παρίσι για να δουν τη νέα κονσόλα της Nintendo

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Nintendo Switch 2: Περάσαμε μια μέρα μαζί του στο Παρίσι!

Μόλις ανέβηκε στο κανάλι των Unboxholics στο YouTube ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε! Ο Σάκης και η Αλίνα είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέχρι το Παρίσι και να δουν από κοντά την ολοκαίνουργια κονσόλα της Nintendo.

Αναλυτικότερα, οι δυο τους είδαν από κοντά το Nintendo Switch 2, έπαιξαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια του launch, όπως το Mario Kart World και το Metroid Prime 4: Beyond, ενώ παράλληλα ο Σάκης σάς μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις του. Μιλάει για την τιμή του, για την αύξηση τιμής των παιχνιδιών και πολλά ακόμα!

Advertisement

Μην το χάσετε! Δείτε το βίντεο με τις εντυπώσεις μας από την κονσόλα, η οποία αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Ιουνίου. Τι πιστεύετε για το Nintendo Switch 2; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube!

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.