Dark Souls 3 Prestige Edition

Σιωπηλό, σκοτεινό, όπως και το παιχνίδι
20 Απριλίου 2016 13:21
Dark Souls 3 Prestige Edition

Σε 400+ videos, ο υπογράφων μιλάει, εξηγεί και εξηγείται. Στο σημερινό βίντεο τα λόγια είναι περιττά και...λίγα για να περιγράφουν ένα εκπληκτικό κομμάτι, από ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Στο βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο, σας παρουσιάζουμε, με έναν ιδαίτερο και αισθητά πιο σκοτεινό και σιωπηλό τρόπο την άκρως συλλεκτική και σπάνια Prestige Edition του Dark Souls 3, για την οποία έχει διατεθεί μόλις 2000 κομμάτια παγκοσμίως. Χαρακτηρίζεται από δύο αγαλματίδια, ένα 25 εκατοστών από τον Red Knight και ένα 40 εκατοστών του Lord of Cinder, με πέτρινη βάση και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Στη συλλεκτική έκδοση υπάρχει επίσης ένα πάνινος χάρτης της Lothric, της περιοχής που διαδραματίζεται το Dark Souls 3, μία μεταλλική θήκη με το Blu-ray του παιχνιδιού και ένα CD με το φοβερό soundtrack, τρία μπαλώματα με εικαστικό από το παιχνίδι και ένα hardcover A4 διάστασεις Artbook με σκίτσα και πληροφορίες από την τριλογία των Dark Souls.

Η συλλεκτική, δυστυχώς, δεν υπάρχει διαθέσιμη στην Ελλάδα αλλά και σε κανένα κατάστημα παγκοσμίως. Η μοναδική λύση είναι το ebay στο οποίο, αναμενόμενα, οι τιμές είναι εξαιρετικά υψηλές.