Νέα χαρακτηριστικά στο Unboxholics.com!

Cling!
19 Οκτωβρίου 2020 12:33
Νέα χαρακτηριστικά στο Unboxholics.com!

Όπως ενδεχομένως θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες έκανε το ντεμπούτο του ένα νέο χαρακτηριστικό στο Unboxholics.com που ζητούσατε εδώ και καιρό. Πλέον το site μας ενσωματώνει λειτουργία ειδοποιήσεων! Συνοπτικά, αυτό σημαίνει πως πλέον θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιο σχόλιό σας παίρνει like ή απαντήσεις από άλλους χρήστες. Παράλληλα, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν αναρτάται κάποιο νέο άρθρο. Εφόσον συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να βλέπετε όλες τις ειδοποιήσεις σας χρησιμοποιώντας το σχετικό εικονίδιο στο δεξιά μέρος του μενού του site.

Η λειτουργία των ειδοποιήσεων δεν σταμάτα, όμως, εκεί. Ακόμα και αν δεν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα άρθρα που ανεβαίνουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ενεργοποιήσετε, πατώντας αποδοχή στο σχετικό μήνυμα που εμφανίζεται την πρώτη φορά που θα επισκεφτείτε το Unboxholics.com.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την mobile έκδοση, οπότε αν θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για την τεχνολογία, το gaming, το σινεμά, τις τηλεοπτικές σειρές και τα anime, όπου και αν βρίσκεστε, απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας από το κινητό σας και ενεργοποιήστε με αντίστοιχο τρόπο τις ειδοποιήσεις.

Τέλος, η αρχική σελίδα έχει ενημερωθεί, φέρνοντας τα πιο δημοφιλή άρθρα της ημέρα στο πάνω μέρος της, για αμεσότερη πρόσβαση στην πιο hot ύλη και λιγότερο ‘σκρολλάρισμα’.

Περισσότερες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά τόσο για το Unboxholics.com όσο και για το Unboxholics mobile app στα Android και iOS αναμένονται στο άμεσο μέλλον.

Καλή ανάγνωση!

Tags: