Ψηφοφορία Game Of The Year 2019

Το κοινό των Unboxholics επιλέγει το νικητή!
23 Δεκεμβρίου 2019 01:04
Ψηφοφορία Game Of The Year 2019

Το ρολόι μετράει αντίστροφα για το 2019, στο οποίο έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες ακόμα. Από σήμερα ξεκινάει και επίσημα, λοιπόν, η ανασκόπηση της χρονιάς από τους Unboxholics με την καθιερωμένη ψηφοφορία μας. Όπως συνηθίζουμε το 'Καλύτερο παιχνίδι του 2019' θα αποφασιστεί από εσάς. Μας αρέσει να δίνουμε τη σκυτάλη στη κοινότητα των Unboxholics, η οποία θα έχει ξανά τα δυνατότητα να βγάλει τους νικητές και τους χαμένους της χρονιάς.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ψηφίσετε σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε δείτε προσεκτικά τις επιλογές, σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα δεν σας καλύπτει μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Άλλο στο τέλος της φόρμας.

Τα αποτελέσματα θα αποκαλυφθούν την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου του 2020 και μέχρι τότε θα μπορείτε να καταθέσετε την ψήφο σας.

Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά, πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για τα παιχνίδια, τις ταινίες, τις σειρές τις τεχνολογίες, τις tech συσκευές και τα anime που χαρακτήρισαν την χρονιά. Όποτε μείνετε συντονισμένοι!

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ