E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Devolver Digital

Carrion, Fall Guys, Devolver Bootleg και αρκετά ακόμα
10 Ιουνίου 2019 13:17
E3 2019: Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Devolver Digital

Λίγο μετά την συνέντευξη Τύπου της Bethesda τoν χορό των παρουσιάσεων έσυρε η φαντασμαγορική και συνάμα παράξενη όπως μας έχει συνηθίσει Devolver Digital με μια παρουσίαση που ήταν παρωδία των Nintendo Direct.

Η παρουσίαση ωστόσο, εκτός ίσως του Carrion που ομολογουμένως ήταν ότι πιο παράξενο είδαμε στη φετινή E3 2019, μας έδειξε αρκετά ακόμα παιχνίδια αλλά επιφύλασσε και εκπλήξεις όπως μια arcade προς αγορά καμπίνα, έναντι $5.000! Συνοπτικά οι τίτλοι που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Fall Guys: Ultimate Knockout

Η Media Tonic φαίνεται να άντληση έμπνευση από το Battle Royale genre προσφέροντάς μας ένα πολύχρωμο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες μάχονται μεταξύ τους προσπαθώντας όπως μαρτυρά και ο τίτλος να βγουν νικητές, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής, και προσπερνώντας παράξενα εμπόδια. Οι χαρακτήρες θα έχουν στη κατοχή τους μια ευρεία γκάμα παλαβών όπλων όπως κότες sumo, μπάλες κατεδαφίσεων, skateboards κ.α.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout θα κυκλοφορήσει για PS4 και PC το 2020.


Devolver Bootleg

Το Devolver Bootleg είναι μια συλλογή με άρωμα από τη δεκαετία των 80’s, η οποία περιλαμβάνει οχτώ παιχνίδια της Devolver Digital τα οποία είναι τα Enter The Gun Dungeon, Hotline Milwaukee, Ape Out Jr., Shootyboots, Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship, Catsylvania, PikuBiku Ball Stars και Luftrousers. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.


The Messenger: Picnic Panic

To DLC του The Messenger, Picnic Panic είναι γεγονός και ωθεί του παίκτες να βιώσουν τις ιδανικές Ninja διακοπές! Διαδραματίζεται σε ένα τροπικό setting και προσφέρει πληθώρα δοκιμασιών, νέα bosses όπως επίσης και τη δυνατότητα εναλλαγής από  8-bit σε 16-bit.

Το The Messenger: Picnic Panic θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 11 Ιουλίου για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC.


Enter the Gungeon: House of the Gundead

Μπορεί το Carrion να ήταν το πιο παράξενο παιχνίδι της έκθεσης, ωστόσο η ανακοίνωση μιας Arcade καμπίνας μόνο αναμενόμενο δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος! Το Enter the Gungeon: House of the Gundead λοιπόν είναι ένα light gun arcade παιχνίδι για δυο παίκτες όπου δυο φίλοι θα τα θα τα βάλουν με έναν στρατό, ξεκλειδώνοντας στην πορεία όπλα.

Η arcade καμπίνα θα κυκλοφορήσει για όσους ενδιαφέρονται το 2020 και θα κοστίζει  $5.000