Tech προϊόντα που ξεχωρίσαμε το 2018

Οι συσκευές και τα gadgets που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα
27 Δεκεμβρίου 2018 18:03
Tech προϊόντα που ξεχωρίσαμε το 2018

Μαζί με τα βιντεοπαιχνίδια και τον κινηματογράφο, η τεχνολογία είναι ένας από τους κεντρικούς πυλώνες της ενασχόλησής μας στο Unboxholics.com. Ας μη γελιόμαστε, βρισκόμαστε λίγα εικοσιτετράωρα πριν το 2019, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να διαβάζει αυτή τη στιγμή αυτές τις λέξεις και να μην έχει στη ζωή του και την καθημερινότητά του τουλάχιστον ένα gadget ή προϊόν τεχνολογίας. Παρά τα όποια αρνητικά και τις φιλοσοφικές ανησυχίες για το κοινωνικό κόστος της αφομοίωσης της τεχνολογίας στη ζωή μας, η χρησιμότητά της είναι αδιαμφισβήτητη. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να επιλέξουμε μερικά από τα προϊόντα και τα gadgets του 2018 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, δίνοντας φυσικά προτεραιότητα σε αυτά που είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε αυτοπροσώπως.

Η λίστα δεν είναι αριθμημένη, καθώς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να κατατάξουμε προϊόντα διαφορετικών κατηγοριών, ούτε να αναδείξουμε νικητές. Μας ενδιαφέρει μόνο να επιστήσουμε την προσοχή σας σε μερικά από τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε το 2018 εδώ στους Unboxholics είτε γιατί έκαναν την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη είτε γιατί τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους αξίζουν κάποια διάκριση.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2018 πατώντας εδώ.

Πριν ξεκινήσουμε να σημειωθεί πως η λίστα δημιουργήθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Αλέξανδρου Καρατζά.


Xiaomi Pocophone F1

 

Το Pocophone δεν είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς. Είναι ωστόσο ίσως η πιο πολυσυζητημένη κινητή συσκευή του 2018. Ο λόγος; Η πρόταση της Xiaomi είναι μια από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς, ‘τικάρωντας’ σχεδόν όλα τα κουτάκια που χρειάζονται για ένα καλό smartphone. Παρόλο που ανήκει στη μεσαία κατηγορία, κοιτάζει στα μάτια ναυαρχίδες και αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα tech προϊόντα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο 2018.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


Huawei Mate 20 Pro

Το Mate 20 Pro κατάφερε να φτάσει ένα νέο ορόσημο για τη mobile φωτογραφία. Συγχρόνως ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως ο ενσωματωμένος στην οθόνη αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και η AI που κάνει τη χρήση του τηλεφώνου πιο άμεση και γρήγορη ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Πρόκειται για ένα πακέτο που τα έχει σχεδόν όλα και εντυπωσιάσει ως εκ τούτου.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


Apple Watch Series 4

Είναι ήδη εδραιωμένο πως το Apple Watch αποτελεί ένα από τα καλύτερα wearables της αγοράς. Με το Series 4, η Apple συνεχίζει να θριαμβεύει με ένα αξεσουάρ που καταφέρνει πέρα από το εντυπωσιακό του στυλ, να ενσωματώνει εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να σώσουν ζωές. Λόγου χάρη, παρόλο που το ηλεκτροκαρδιογράφημα δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως μια τόσο μικρή συσκευή ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία. Πρόκειται για ένα σχεδιαστικό και κατασκευαστικό επίτευγμα.


Xiaomi MiJia Electric Scooter

Το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi δεν έκανε φέτος το ντεμπούτο του, αλλά βρίσκεται σε αυτή τη λίστα γιατί φέτος έφτασε στη χώρα μας και κατά συνέπεια και στα δικά μας χέρια. Μπορεί αρχικά να μοιάζει με κάτι που είναι απλά διασκεδαστικό για τα πρώτα λεπτά, αλλά σύντομα διαπιστώνει κανείς πως καταλήγει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας που σε πολλές περιπτώσεις θα σας λύσει τα χέρια για τις μικρές σας μετακινήσεις.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


DJI Mavic Air

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τα drones. Βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2018 και πλέον πέρα δεν είναι εργαλείο απλά για τους φωτογράφους, αλλά ένα ολόκληρο hobby. Το Mavic Air καταφέρνει να διατηρήσει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα την ποιότητα, ενώ συγχρόνως ανεβαίνει πολλά σκαλιά στην αμεσότητα και την ευκολία χρήσης. Συνιστά έτσι μια ιδανική λύση για επαγγελματίες, αλλά και αρχάριους και είναι ένα από τα προϊόντα που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο μέσα στο 2018 η ομάδα των Unboxholics.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

 


iPad Pro 2018

To νέο iPad Pro συνεχίζει να θολώνει τη γραμμή μεταξύ φορητών υπολογιστών και tablets. Είναι μια απίστευτα ικανή συσκευή που για πολλούς χρήστες που περιορίζονται σε πιο απλοϊκή χρήση θα μπορούσε να αντικαταστήσει ακόμα και τον βασικό τους υπολογιστή.


Xiaomi Mi Band 3

Το Mi Band 3 αποτελεί την εξέλιξη ενός εκ των δημοφιλέστερων προϊόντων που δημιούργησε ποτέ η Xiaomi. Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, περισσότερα χαρακτηριστικά όπως η εύρεση του τηλεφώνου σου και διάφορες ακόμα βελτιώσεις κάνουν την πρόταση της Xiaomi μια εξαιρετική budget πρόταση στον χώρο των wearables που καταφέρνει να ξεχωρίσει.


Xbox Adaptive Controller

Το Xbox Adaptive Controller είναι μια προσπάθεια άξια συγχαρητηρίων από την Microsoft που βοηθά εξαιρετικά την προσβασιμότητα στο gaming. Το εν λόγω χειριστήριο επιτρέπει σε άτομα με αναπηρία να παίξουν με μεγαλύτερη ευκολία τα αγαπημένα τους παιχνίδια, κάνοντας το gaming πιο προσιτό και φιλόξενο για όλους.


GoPro HERO 7 Black

Η GoPro συνεχίζει να προσφέρει μερικές από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς όσον αφορά τις action κάμερες. Με την Hero 7 αναβαθμίζεται ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας προϊόντων, η σταθεροποίηση, με τα αποτελέσματα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.


Asus ZenBook Flip S

Το ZenBook Flip S της Asus είναι ένα εξαιρετικό 2 σε 1 λάπτοπ και tablet, το οποίο συνδυάζει εξαιρετική απόδοση σε ένα λεπτό και ευέλικτο form factor που προσφέρει τεράστια ελευθερία στο τι μπορείς να κάνεις με τη συσκευή.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.


Αυτή είναι μόλις μια μικρή επιλογή tech προϊόντων και gadgets που ξεχωρίσαμε το 2018. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας σχόλια! Ποιο ήταν το αγαπημένο σας tech προϊόν μέσα στο 2018;