Ψηφοφορία Game Of The Year 2018

Η κοινότητα των Unboxholics αποφασίζει ξανά!
17 Δεκεμβρίου 2018 10:41
Ψηφοφορία Game Of The Year 2018

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για να φτάσει στο τέλος του το 2018. Από σήμερα ξεκινάει και επίσημα, λοιπόν, η ανασκόπηση της χρονιάς από τους Unboxholics, με μια από τις ‘παραδόσεις’ μας. Συγκεκριμένα, για άλλη μια χρονιά η κοινότητα των Unboxholics έχει ξανά το λόγο και είναι αυτή που θα αποφασίσει ποιο είναι το 'Καλύτερο παιχνίδι του 2018'.

Το ίδιο το κοινό είναι το μόνο που μπορεί να αναδείξει "νικητές". Έτσι, η τελική ετυμηγορία για το 'Game of the Year 2018' βρίσκεται στα χέρια σας. Φέτος για να κάνουμε τη διαδικασία ευκολότερη θα ψηφίζετε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Δείτε προσεκτικά τις επιλογές, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα μόλις παιχνίδι, οπότε σκεφτείτε το καλά και μετά ψηφίστε! Αν η λίστα δεν σας καλύπτει μπορείτε φυσικά να στηρίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε χρησιμοποιώντας την επιλογή Άλλο. Μπορείτε να καταθέσετε τη ψήφο σας μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2018.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2018 πατώντας εδώ.

Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πολλά, πλούσια και ενδιαφέροντα αφιερώματα για τα παιχνίδια, τις ταινίες, τις σειρές τις τεχνολογίες, τις tech συσκευές και τα anime που χαρακτήρισαν την χρονιά. Όποτε μείνετε συντονισμένοι!

Τα λέμε με τα αποτελέσματα την 1η Ιανουαρίου του 2019! Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και όλες! Υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας!