Τα δέκα anime που αγαπήσαμε το 2017

Τα είδαμε, μας άρεσαν, σας τα προτείνουμε
25 Δεκεμβρίου 2017 15:50
Τα δέκα anime που αγαπήσαμε το 2017

Το 2017 αποτέλεσε αναμφίβολα μία αρκετά πλούσια χρονιά για τους fans όλως των ειδών. Στην χρονιά που μας πέρασε το ντεμπούτο τους έκαναν σημαντικά βιντεοπαιχνίδια, εξίσου διάσημες ταινίες, αλλά και φυσικά νέες anime σειρές που κατάφεραν και κάλυψαν όλα τα γούστα. Εδώ και λίγους μήνες, οι Unboxholics ενσωματώσαμε στην ύλη μας και την anime κατηγορία θέλοντας έτσι να καλύψουμε και εσάς που τρέφετε κάποια αγάπη για τα δημιουργήματα της Ιαπωνίας.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2017 πατώντας εδώ.

Συνεχίζοντας, το 2017 περιλάμβανε αρκετά ενδιαφέρουσες anime σειρές σε διάφορα genre. Από δράση και περιπέτεια, μέχρι και κωμωδία. Στο παρόν άρθρο θα σας μεταφέρουμε τα δέκα -για εμάς- καλύτερα anime του 2017 που πιστεύουμε αξίζει να παρακολουθήσετε εφόσον δεν το έχετε ήδη κάνει.

Attack on Titan

(Season 2)

Η δεύτερη σεζόν μας παρουσίασε την ίδια ωμή βία που συνηθίσαμε και ξεχώρισε στον πρώτο κύκλο της σειράς. Ο Eren είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει τα πάντα για να σταματήσει τους Τιτάνες από το να αφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

My Hero Academia

(Season 2)

Το ταξίδι του Izuku Midoriya ίσα-ίσα που μόλις έχει ξεκινήσει. Ο νεαρός πρωταγωνιστής άρχισε να αντιλαμβάνεται πως λειτουργούν οι δυνάμεις του και είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

Όσοι αναζητάτε μία κωμωδία που θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια το Konosuba είναι μονόδρομος για εσάς. Η Aqua, Megumin, Darkness και Kazuma συνεχίζουν για ακόμη μία φορά να μας φτιάχνουν την διάθεση με τις...άτυχες στιγμές τους.

Dragon Ball Super

(Ongoing)

Οι Goku και Vegeta συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όρια τους και να ανακαλύπτουν νέες δυνάμεις που θα τους βοηθήσουν στο να βγουν κερδισμένοι σε δύσκολες μάχες.

Gintama

(Ongoing)

Ο Sakata Gintoki συνεχίζει να μας δημιουργεί δάκρυα γέλιου με το ξεχωριστό του στυλ, τις υπέροχες εκφράσεις του και τις νέες του περιπέτειες που δεν φαίνεται να τον απασχολούν και ιδιαίτερα.

3-gatsu no Lion

Ο Rei Kiriyama είναι ένας επαγγελματίας παίκτης Shogi με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ο νεαρός έχει ως μόνη απασχόληση το παραδοσιακό επιτραπέζιο παιχνίδι που είναι και το μοναδικό πράγμα που τον βοηθά να συνεχίζει την ζωή του.

Sword Art Online Movie: Ordinal Scale

(Ταινία)

Ο Kirito, η Asuna και η παρέα τους αντιμετωπίζουν για ακόμη μία φορά τους τρόμους από το σκληρό τους παρελθόν σε μία όμορφη animated ταινία.

Kuroshitsuji Movie: Book of the Atlantic

(Ταινία)

Μία απρόσμενα καλή ταινία με αρχή, μέση και τέλος που θα λατρέψει κάθε fan των anime, λόγω των ανατροπών της. Ο Sebastian και ο Ciel καλούνται να λύσουν ένα νέο μυστήριο τρόμου και να μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό.

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon

Τι συμβαίνει όταν μία υπάλληλος συναντά έξω από το σπίτι της ένα μεγάλο δράκο; Μία νέα ιστορία. Στο Kobayashi-san Chi no Maid Dragon σας περιμένει μία κωμωδία φανταστίας με έντονα στοιχεία Slice of Life που θα εμπλουτίσει όμορφα τα απογεύματά σας.

Kakegurui

Όταν μία μαθήτρια παίρνει τον τζόγο στα σοβαρά, η δικιά μας ανταμοιβή είναι μία θαυμάσια ιστορία. Η Yumeko Jabami δεν τζογάρει απλά για την νίκη, αλλά για τον ενθουσιασμό του τζόγου.


Αυτές είναι τα δέκα anime που αγαπήσαμε μέσα στο 2017. Όπως είδατε, οι παραπάνω επιλογές περιλαμβάνουν εκτός από νέα anime, νέες σεζόν και καινούριες anime ταινίες. Φυσικά, αναμενόμενο είναι κάποιο δικό σας αγαπημένο anime για το εν λόγω έτος να λείπει, επομένως, στα σχόλια θα θέλαμε να γράψετε τα anime τα οποία απολαύσατε εσείς περισσότερο μέσα στο 2017. Οι Unboxholics σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Tags: