Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2018

Περισσότερα από 60 σημαντικά παιχνίδια που βρίσκονται στον ορίζοντα
25 Δεκεμβρίου 2017 01:10
Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2018

Το 2017 ήταν μια χρονιά σταθμός για τη gaming γενιά που διανύουμε, με πάρα πολλές ποιοτικές κυκλοφορίες, δύο νέες κονσόλες, μεγάλες ανακοινώσεις και εξελίξεις για τη βιομηχανία. Συνεχίζοντας με τη σειρά αφιερωμάτων των Unboxholics για το κλείσιμο του 2017, ήρθε η ώρα να δούμε τα μερικά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Πρέπει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια που συμπεριλάβαμε είναι καταταγμένα με αλφαβητική σειρά. Επίσης, κάποια από τα παιχνίδια της λίστας δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018, αλλά έχουν ήδη ανακοινωθεί και βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2017 πατώντας εδώ.

Έχοντας κάνει αυτές τις σημαντικές διευκρινήσεις και αφού ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον Δημήτρη Σαλαμάρα για την πολύτιμη βοήθειά του με την δημιουργία της λίστα και τις περιγραφές πολλών παιχνιδιών, ας ξεκινήσουμε!

A Way Out

PS4, Xbox One, PC

Οι δημιουργοί του Brothers: A Tale of Two Sons έρχονται να προσφέρουν μια αποκλειστικά co-op εμπειρία με μοναδικούς gameplay μηχανισμούς που φτιάχτηκαν με τους δύο παίκτες κατά νου και έμφαση στην αφήγηση μιας ιστορίας απόδρασης.

Ace Combat 7

PS4, Xbox One, PC

Η σειρά Ace Combat κουβαλά μεγάλη ιστορία και το έβδομο κεφάλαιο έρχεται για να βάλει τους κατόχους των κονσολών της τρέχουσας γενιάς στο πιλοτήριο, σε επικές εναέριες μάχες.

Age of Empires IV

PC

Μετά από μια πολύχρονη απουσία, προς έκπληξη όλων, το τέταρτο κεφάλαιο της θρυλικής strategy σειράς της Microsoft ανακοινώθηκε στην Gamescom 2017. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τους βετεράνους της Relic Entertainment που μεταξύ άλλων ευθύνονται για την σειρά Company of Heroes.

Anthem

PS4, Xbox One, PC

Όσο η δευτερεύουσα BioWare Montreal εργαζόταν στο Mass Effect Andromeda, η βασική ομάδα της BioWare έβαζε τα θεμέλια για ένα νέο IP. Τελικά μάθαμε τι ετοιμάζει το ιστορικό στούντιο και οι πρώτες εντυπώσεις σίγουρα είναι θετικές. Μένει να αποδειχθεί αν και το τελικό παιχνίδι θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Bayonetta 3

Switch

Η γοητευτική μάγισσα επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ. Στο Bayonetta 3 οι παίκτες θα μπουν σε νέες περιπέτειες, όπου θα μπορούν να απολαύσουν ένα βελτιωμένο gameplay σύστημα και με μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Beyond Good and Evil 2

Το αρχικό Beyond Good & Evil κυκλοφόρησε το 2003 και κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς. Από το 2007 ακούμε φήμες για το sequel και τελικά έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής η Ubisoft και ένας εμφανώς συγκινημένος Michel Ancel αποκάλυψαν και επίσημα το sequel που όλοι περιμέναμε στην E3 2017.

BIOMUTANT

PS4, Xbox One, PC

Το Biomutant είναι ένα νέο IP από ένα νεοσύστατο στούντιο. Μαζί με το νέο αίμα έρχονται και φρέσκιες ιδέες όμως. Το open-world, post-apocalyptic Kung-Fu fable RPG όπως το περιγράφει η ίδια η ομάδα αν ανάπτυξης υπόσχεται έναν διαφορετικό και παράξενο κόσμο, έναν ιδιαίτερο και παραμετροποιήσιμο κεντρικό χαρακτήρα και ένα βαθύ combat σύστημα.

Bloodstained: Ritual of the Night

PS4, PS Vita, Xbox One, PC, Switch

Το επερχόμενο 2D όνειρο του Koji Igarashi απέχει λίγους μήνες από την κυκλοφορία του. Ο "νονός" των Castlevania μας προσκαλεί σε μία νέα gothic αισθητικής περιπέτεια, η οποία θέλει να ξυπνήσει "νοσταλγικές" αναμνήσεις στους old school gamers και φυσικά, να προσφέρει καινούριες στους πιο νέους.

Crackdown 3

Xbox One, Windows 10

Το Crackdown 3 υπόσχεται καταστροφή δίχως προηγούμενο και έχει να αποδείξει πολλά. Είναι ο τίτλος-πείραμα της Microsoft για το cloud gaming και καταφθάνει επιτέλους το 2018 έπειτα από μια αξιοσημείωτη καθυστέρηση.

Cyberpunk 2077

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από την αποκάλυψη της επόμενης δημιουργίας της CD Projekt RED. Με τους Πολωνούς να έχουν ολοκληρώσει πλέον το έργο τους με Witcher 3, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην gaming ιστορία, όλα τα φώτα πλέον είναι στραμμένα στο Cyberpunk 2077.

 

Darksiders 3

PS4, Xbox One, PC

Η Fury μετατρέπει τον θυμό της σε δύναμη και ετοιμάζεται να κυνηγήσει τις επτά αμαρτίες. Η τρίτη καβαλάρισσα δεν πρόκειται να σταματήσει σε τίποτα μέχρι να πετύχει τον σκοπό της, αφήνοντας τα συναισθήματα για τα αδέρφια της στην άκρη και χρησιμοποιώντας ως κινητήρια δύναμη την οργή της.

Days Gone

PS4

Το Bend Studio των Syphon Filter έρχεται να προσφέρει την δική του εκδοχή ενός open world παιχνιδιού με ζόμπι και προοπτικής τρίτου προσώπου. Ο τίτλος υπόσχεται δύσκολη επιβίωση, stealth και έναν βίαιο, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφο κόσμο.

Death Stranding

PS4

Ο πατέρας των Metal Gear, ο θρύλος Hideo Kojima, αποδεσμευμένος πλέον από τα δεσμά της Konami και με δημιουργική ελευθερία, έρχεται να προσφέρει κάτι χωρίς προηγούμενο. Έχοντας παραδώσει ήδη τρία καθηλωτικά trailer, ο Ιάπωνας δημιουργός δείχνει πιο ορεξάτος από ποτέ.

 

Detroit: Become Human

PS4

Ο David Cage και η γαλλική Quantic Dream ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους στην τρέχουσα γενιά, με το Kara tech demo να λαμβάνει σάρκα και οστά σε ένα θρίλερ που θα κληθούμε να πάρουμε πολλές και σημαντικές αποφάσεις, επηρεάζοντας την ροή της ιστορίας.

Devil May Cry: HD Collection

PS4, Xbox One, PC

Η κλασική τριλογία του Dante έρχεται σε HD μορφή και στις κονσόλες τωρινής γενιάς με ανάλυση 1080p και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αποτελώντας ένα ιδανικό πακέτο αγοράς για όποιον δεν ασχολήθηκε στο παρελθόν.

Dragon Ball FighterZ

PS4, Xbox One, PC

Τι γίνεται όταν η Arc System Works αναμειγνύει μεγάλες ποσότητες ρομαντισμού για το Dragon Ball, με τους δικούς της ξεχωριστούς fighting μηχανισμούς; Το Dragon Ball Fighter Z. Ο τίτλος, υπόσχεται τρομερά δυναμικές μάχες με τους χαρακτήρες του δημιουργήματος του Akira Toriyama και φυσικά, θεαματικά οπτικοακουστικά εφέ.

Dreams

PS4

Από την αποκάλυψη του PS4 το 2013 ακούμε για το Dreams της Media Molecule. Όπως όλα δείχνουν η ώρα έχει φτάσει επιτέλους για το ντεμπούτο του παιχνιδιού, στο οποίο θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, αφού το βρετανικό στούντιο έχει πάει τα εργαλεία δημιουργίας του LittleBigPlanet στο επόμενο επίπεδο.

Dynasty Warriors 9

PS4, Xbox One, PC

Ετοιμαστείτε να παλέψετε μέχρι θανάτου σε ένα τεράστιο χάρτη της Κίνας. Το ένατο κεφάλαιο στην διάσημη σειρά επιστρέφει με το κλασικό hack and slash gameplay, αλλά και με stealth στοιχεία.

Extinction

PS4, Xbox One, PC

Οι δημιουργοί του Killer Instinct έρχονται να μας παρουσιάσουν τι θα συμβεί όταν το God of War συνάντα το Attack on Titan. Ο open world τίτλος υπόσχεται επικές μάχες μεγάλης κλίμακας.

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Το νέο κεφάλαιο της γνωστής open world σειράς της Ubisoft μας μεταφέρει στην φανταστική Hope County, Montana. Εκεί πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Joseph Seed που έχει καταφέρει να εξαπλώσει τη δική του ‘αίρεση’ και να αποκτήσει εξουσία.

Final Fantasy VII Remake

PS4

Η Square Enix έκανε πραγματικότητα την ευχή πολλών οπαδών της κατηγορίας των JRPG το 2015. Το remake του θρυλικού Final Fantasy VII θα χωρίζεται σε δύο παιχνίδια και θα μας πει ξανά την επική ιστορία των Cloud και Sephiroth, με εξ' ολοκλήρου νέο τεχνικό τομέα, νέο σύστημα μάχης και δεκάδες ακόμη προσθήκες και βελτιώσεις.

God of War

PS4

Ο Kratos, ριζικά αλλαγμένος και πλέον πατέρας, αυτή την φορά εισβάλει στην νορβηγική μυθολογία. Στο reboot του franchise θα λειτουργήσει ως μέντορας και προστάτης για τον γιο του και θα πρέπει να συγκρατήσει τον θυμό που ήταν η κινητήρια δύναμη του εδώ και χρόνια.

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC

Το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα story-driven RPG πρώτου προσώπου που αφηγείται μια επική ιστορία στην Βοημία του 1403. Είναι απόλυτα προσγειωμένο στο ρεαλισμό και δεν έχει φανταστικά στοιχεία, όπως άλλα αντίστοιχα μεσαιωνικά RPG.

Kingdom Hearts 3

PS4, Xbox One

Το Kingdom Hearts III έχει ανακοινωθεί από το 2013 και θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο του Dark Seeker saga. Για άλλη μια φορά θα μας δίνει τον έλεγχο του Sora που θα συνοδεύεται από μια πληθώρα χαρακτήρων της Disney.

Kirby Star Allies

Switch

Με τον Mario και τον Link να έχουν κάνει ήδη το ντεμπούτο τους στο Nintendo Switch, ο Kirby δεν θα μπορούσε και αυτός να περιμένει για πολύ ακόμα. Η HAL Laboratory του Satoru Iwata ετοιμάζεται να φέρει μια ακόμα από τις μασκότ της Nintendo στην πετυχημένη υβριδική κονσόλα της εταιρίας.

Mega Man 11

PS4, Xbox One, PC, Switch

Η διάσημη μασκότ της Capcom επιστρέφει σε μία νέα 2D περιπέτεια, με ανανεωμένο οπτικό τομέα, βελτιωμένο gameplay σύστημα και φυσικά, νέους εχθρούς για το Mega Man.

Metal Gear Survive

PS4, Xbox One, PC

Γίνεται να υπάρξει Metal Gear χωρίς Kojima; Η Konami θέλει να δοκιμάσει την τύχη της και εμείς περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

Metro: Exodus

PS4, Xbox One, PC

Η σκληροπυρηνική σειρά της σοβιετικής 4A Games υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας μεταφέρει σε έναν επικίνδυνο και αφιλόξενο μεταποκαλυπτικό κόσμο.

Metroid Prime 4

Switch

Ναι, ένα λογότυπο είναι αρκετό. Η θρυλική σειρά της Nintendo μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει με ένα νέο βασικό κεφάλαιο και η ανυπομονησία είναι ήδη αβάσταχτη,

Monster Hunter: World

PS4, Xbox One, PC

Ένας αχανής κόσμος, γεμάτος κινδύνους και προκλήσεις. Αυτό θα αντιμετωπίσει ο παίκτης στο νέο παιχνίδι της Capcom που αναμένεται στις αρχές του έτους και θέλει να φέρει πιο κοντά την σειρά στο κοινό της Δύσης.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

PS4, PC

Το επόμενο κεφάλαιο στον παραμυθένιο κόσμο της Level-5 καταφθάνει. Ο Evan ετοιμάζεται για το νέο του ταξίδι, με κύριο στόχο αυτή τη φορά την ανάκτηση του βασιλείου του.

Oddworld: Soulstorm

Εξακολουθούμε να μην ξέρουμε πολλά για τα σχέδια της Oddworld Inhabitants, αλλά είναι αρκετό και μόνο που η ιστορική σειρά της επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο που θα ξαναπεί μια πιο σκοτεινή εκδοχή της ιστορίας του Abe's Exoddus.

One Piece: World Seeker

PS4, Xbox One, PC

Ένα αρκετά μεγάλο και φιλόδοξο project για όλους τους fans του One Piece anime ετοιμάζει η Bandai Namco. Στο One Piece World: Seeker οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο του Luffy σε ένα τεράστιο open-world κόσμο γεμάτο προκλήσεις και αμοιβές.

Ori and the Will of the Wisps

Xbox One, Windows 10

Έπειτα από το συγκινητικό πρώτο Ori που μας προσέφερε μια αξέχαστη metroidvania εμπειρία με μοναδικό εικαστικό και άφθονο μεράκι, η ταλαντούχα Moon Studios έχει εδραιώσει το όνομα της και μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για το sequel.

Overkill's The Walking Dead

PS4, Xbox One, PC

Οι δημιουργοί του Payday έχουν αναλάβει ένα πολύ μεγάλο όνομα με το The Walking Dead και μας υπόσχονται μια μοναδική συνεργατική εμπειρία επιβίωσης στον γεμάτο απέθαντους κόσμο του.

Pokemon for Nintendo Switch

Switch

Ελάχιστες είναι οι σειρές που έχουν την αναγνωρισιμότητα και την απήχηση που έχει το Pokemon. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, με την μετάβαση στο Switch η σειρά ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της και ο τίτλος που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017 αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στην καθιερωμένη φόρμουλα.

Psychonauts 2

PS4, Xbox One, PC

Το Psychonauts μπορεί αρχικά να ήταν εμπορική αποτυχία, αλλά με την πάροδο του χρόνο απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό. Πλέον, έπειτα από μια επιτυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης, το όνειρο πολλών fans έγινε πραγματικότητα και η Double Fine ετοιμάζει επιτέλους το sequel.

Quake Champions

PC

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την σειρά Quake. Το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της, το Quake Champions είναι διαθέσιμο σε early access μορφή και μέσα στο 2018 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πλήρης κυκλοφορία του που θα σηματοδοτήσει για τα καλά την επιστροφή των arena shooters.

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One

Η θεματολογία της Άγριας Δύσης είναι από μόνη της ελκυστική, αλλά όταν η ταλαντούχα Rockstar βρίσκεται στην ανάπτυξη, η ανυπομονησία πολλαπλασιάζεται. Με ένα μόνο logo, το στούντιο “ταρακούνησε” το Internet. Ακόμα και η πολύμηνη καθυστέρηση του παιχνιδιού δεν μπορεί να επηρεάσει το hype, για τον ίσως πιο αναμενόμενο τίτλο του 2018.

Resident Evil 2 Remake

Η κόλαση των Leon και Claire φτιάχνεται από την αρχή για την τωρινή γενιά και έρχεται με την ονομασία Resident Evil 2 Remake. Οι παίκτες καλούνται να ζήσουν μία εφιαλτική περιπέτεια επιβίωσης που θα σημαδέψει την gaming εμπειρία τους στο survival horror genre.

Sea of Thieves

Xbox One, Windows 10

Η Rare είναι ένα ιστορικό στούντιο που τα τελευταία χρόνια είχε εστιάσει τις προσπάθειές της σε τίτλους για το Kinect. Πλέον αφήνεται ελεύθερη να δημιουργήσει ξανά και το ετοιμάζεται να προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις στους επίδοξους πειρατές.

Secret of Mana

PS4, PS Vita, PC

Το action RPG του 1993 μπήκε και αυτό στον "κουβά" των remakes που θα κυκλοφορήσουν στην τρέχουσα γενιά. Σε ένα φανταστικό σύμπαν, το παιχνίδι ακολουθεί τρεις ήρωες στο ταξίδι τους για να αποτρέψουν τα σατανικά σχέδια μιας αυτοκρατορίας που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκληρωμένο 3D remake που θα καταφθάσει το Φεβρουάριο.

Shadow of the Colossus

PS4

Το Shadow of the Colossus θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Το αριστούργημα του Fumito Ueda ετοιμάζεται τώρα να κάνει την μετάβαση από το PS2 στο PS4 με ένα remaster που κάνει αγνώριστο τον τεχνικό τομέα του τίτλου και το όποιο δεν πρέπει να χάσουν τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι παίκτες.

Shenmue III

PS4, PC

Η σειρά Shenmue ήταν πολύ δύσκολο κατά πολλούς να επιστρέψει σήμερα. Ωστόσο, ο Yu Suzuki με την βοήθεια του Kickstarter κατάφερε να κάνει το όνειρο του και πολλών fans, πραγματικότητα. Θα χρειαστεί μόλις λίγη ακόμα υπομονή, αφού μέσα στο 2018 θα ζήσουμε επιτέλους το όνειρο του ταλαντούχου δημιουργού.

Skull & Bones

PS4, Xbox One, PC

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Assassin’s Creed IV: Black Flag, η Ubisoft αποφάσισε να δημιουργήσει μια εμπειρία που εστιάζει αποκλειστικά στην πειρατική ζωή και κάπως έτσι γεννήθηκε το Skull & Bones.

Soulcalibur VI

PS4, Xbox One, PC

Ένα από τα μεγαλύτερα fighting franchises της Bandai Namco επιστρέφει. Το Soul Calibur 6 υπόσχεται δυναμικές και άκρως εντυπωσιακές μάχες με σπαθιά, μαζί με ιδιαίτερους μηχανισμούς που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα παιχνίδια της αγοράς στο συγκεκριμένο gerne.

Spelunky 2

PS4, Xbox One, PC

Μία δεύτερη hardcore περιπέτεια σας περιμένει στο νέο παιχνίδι της Mossmouth Games. Για ακόμη μία φορά, θα χρειαστείτε όχι μόνο αρκετή υπομονή, αλλά και σωστές αποφάσεις για να καταφέρετε να εξερευνήσετε τις procedurally generated πίστες του.

Spider-Man

PS4

Η Insomniac Games φαίνεται να ταιριάζει γάντι για το νέο εγχείρημα της Sony που κατέχει τα δικαιώματα για τον πασίγνωστο χαρακτήρα της Marvel. Πολύ δύσκολα κάποιος οπαδός του ανθρώπου-αράχνη δεν ενθουσιάστηκε με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

State of Decay 2

Xbox One, Windows 10

Ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους του Xbox Live Arcade επιστρέφει και με την υποστήριξη της Microsoft αυτή τη φορά, η Undead Labs υπόσχεται ένα μεγαλύτερο, καλύτερο και βελτιωμένο σε κάθε τομέα sequel.

Super Meat Boy Forever

PS4, Xbox One, Switch, PC, Android, iOS

Η Team Meat επιστρέφει σε έναν ακόμα σκληροπυρηνικό platformer τίτλο με τους Dr. Fetus, Meat Boy και Bandage Girl σε μια νέα περιπέτεια. Η ομάδα υπόσχεται ένα νέο, βελτιωμένο σύστημα χειρισμού και ατελείωτα randomly generated επίπεδα.

System Shock

PS4, Xbox One, PC

Άλλο ένα θρυλικό παιχνίδι που αποτέλεσε σταθμό για το gaming αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο 2018. Το remaster του System Shock θέλει να φέρει αντιμέτωπους με την SHODAN τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να βιώσουν το αρχικό δημιούργημα του Warren Spector και της Looking Glass Technologies.

System Shock 3

Πέρα από το remaster του πρώτου System Shock, οι λάτρεις της σειράς και των immersive sims γενικότερα έχουν να περιμένουν και ένα εξ’ ολοκλήρου νέο κεφάλαιο, με τον Warren Spector και πολλά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης να επιστρέφουν.

The Crew 2

PS4, Xbox One, PC

Το sequel της racing σειράς της Ubisoft θα μας αφήσει να ταξιδέψουμε σε μια πιο μικρή αναπαράσταση των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα μπορούμε να αναλάβουμε τον έλεγχο αυτοκίνητων, μηχανών, βαρκών και αεροπλάνων.

The Last of Us Part II

PS4

Το πολυβραβευμένο The Last of Us της Naughty Dog ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη συνέχεια του, με το Part II που βρίσκει την Ellie γεμάτη θυμό και επιθυμία για εκδίκηση. Η ομάδα ανάπτυξης δείχνει πιο ώριμη και ικανή από ποτέ για να σταθεί αντάξια των τεράστιων προσδοκιών.

The Walking Dead: The Final Season

Η Telltale Games ετοιμάζεται επιτέλους να ολοκληρώσει την ιστορία της Clementine με την τέταρτη και τελευταία σεζόν της αγαπημένης adventure σειράς της.

The Wolf Among Us: Season 2

Για πολλούς το The Wolf Among Us θεωρείται μια από τις καλύτερες και πιο αδικημένες σειρές της Telltale. Οι φωνές που ζητούσαν κάποιο sequel ακούστηκαν εν τέλει και η συνέχεια της ιστορίας του Bigby Wolf βρίσκεται καθ' οδόν.

Tomb Raider

Η δεσποινίδα Croft μετά την περιπέτειά της στο Rise of the Tomb Raider έρχεται για να συνεχίσει την αρχαιολογική καριέρα της. Σε επίσημη επιβεβαίωση από την Square Enix, το επόμενο Tomb Raider βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα αποκαλυφθεί πλήρως το 2018. Από την στιγμή της αποκάλυψής του, ο τίτλος σύμφωνα με την εταιρία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, χωρίς να χρειαστεί οι παίκτες να περιμένουν πολύ για να απολαύσουν την νέα περιπέτεια της πρωταγωνίστριας.

Total War Saga: Thrones of Britannia

PC

Μετά από το Halo Wars 2 και δύο Warhammer τίτλους, η Creative Assembly είναι έτοιμη να επιστρέψει στα ιστορικά Total War. Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στο 878 μ.Χ. και στην εποχή που οι στρατιές του βρετανού βασιλιά Alfred the Great πρέπει να υπερασπιστούν τα εδάφη τους από την εισβολή των Βίκινγκς.

Vampyr

PS4, Xbox One, PC

Η Dontnod Entertainment του Life is Strange, στη νέα της προσπάθεια μας μεταφέρει στο Λονδίνο του 1918 που ταλαιπωρείται από την ιαπωνική γρίπη και έχουμε τον έλεγχο ένος πρωταγωνιστή που γίνεται βαμπίρ.

We Happy Few

PS4, Xbox One, PC

Το επηρεασμένο από το BioShock πόνημα της Compulsion Games αφηγείται μια εναλλακτική εξέλιξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όπου οι κάτοικοι μιας πόλης της Αγγλίας χρησιμοποιούν μια περίεργη ουσία για να ξεχάσουν τα εγκλήματά τους.

WiLD

PS4

Έχουμε καιρό να δούμε και να ακούσουμε νεότερα από το WiLD, αλλά ο τίτλος του Michel Ancel συνεχίζει να ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο concept του που μας μεταφέρει στην προϊστορία.

Yakuza 6: The Song of Life

PS4

Μετά την φυλάκισή του, ο Kazuma Kiryu πλήρωσε για τις παλιές του αμαρτίες. Γυρνώντας και πάλι στην παλιά του οικογένεια, αντικρίζει πως η Haruka βρίσκεται σε κώμα και έχει και ένα νεογέννητο παιδί. Τώρα, ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να ανακαλύψει τι συνέβη στην νεαρή κοπέλα και να φροντίσει ταυτόχρονα και το νεαρό παιδί.

Yoshi for Nintendo Switch

Switch

Μαζί με τον Kirby και ο Yoshi ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Nintendo Switch. Πρόκειται για ένα ακόμη αξιοσημείωτο platformer που εμπλουτίζει την βιβλιοθήκη της υβριδικής κονσόλας.


Φυσικά δεν μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε όλες τις κυκλοφορίες του 2018, όποτε πείτε μας στα σχόλια τυχόν ελλείψεις. Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς περισσότερο το νέο έτος;

Tags: