Θεωρία Παιγνίων: Kojima vs Konami, Silent Hills, P.T. και MGS V

Ένα από τα μεγαλύτερα marketing trick στη βιομηχανία
27 Μαρτίου 2016 06:45
Θεωρία Παιγνίων: Kojima vs Konami, Silent Hills, P.T. και MGS V

 

Νομίζω πως από τις συζητήσεις που έχουν προηγηθεί στα Framerate και στο forum θα έχετε ήδη καταλάβει πως τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω εντάσσονται δεν αποτελούν κάποιου είδους επιβεβαίωση, ενώ φυσικά έχουν και μια γερή δόση χιούμορ και φαντασίας. Οπότε δεν θα προβώ σε κάποια περαιτέρω προειδοποίηση και διευκρίνηση.

 

Ξεκινώντας, λοιπόν, αν σας έλεγα ότι ο Kojima για περίπου ένα χρόνο τώρα μας "τρολλαρει", όπως συνηθίζει εξάλλου, και δουλεύει ακόμα με την Konami στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς Silent Hill και στο τρίτο κεφάλαιο του MGS V, θα με πιστεύατε; Αν σας έλεγα ότι όλο το ‘Kojima vs Konami’ και η δήθεν ακύρωση του Silent Hills με το κατέβασμα του P.T. είναι ένα από τα πιο καλοστημένα marketing tricks που έχουμε βιώσειπότε στη βιομηχανία, θα με πιστεύατε;

 

Κεφάλαιο 1

Kojima vs Konami. Γιατί το P.T. έπρεπε να κατέβει από το Store. Το marketing trick.

DEVELOPING

Κεφάλαιο 2

Ο Kojima δεν ήταν αυτός που έφτιαξε ολόκληρο το MGSV, καθώς έφτιαχνε το Silent Hill.

DEVELOPING

Κεφάλαιο 3

Η αλήθεια κρύβεται τέλος του MGSV;

 DEVELOPING

Κεφάλαιο 4

Η συνεργασία με την Sony, το νέο (?) ξεκίνημα.

DEVELOPING

Όλα αυτά βέβαια παραμένουν απλά μια "τρελή" θεωρία...για την ώρα. Νομίζω πως πλέον νιώθω την ανάγκη να μιλήσω και για τον Gabe Newell και για το τρίτο κεφάλαιο μιας γνωστής και αγαπημένης σειράς, αλλά μάλλον αυτό είναι ένα θέμα για μια άλλη φορά.


Πηγες:

YouTube: PythonSelkanHD, RagnarRox

Reddit: NeverBeGameOver