Πόσες ώρες διαρκεί το Suicide Squad: Kill the Justice League;

Και πόσες αποστολές υπάρχουν;
05 Φεβρουαρίου 2024 10:51
Πόσες ώρες διαρκεί το Suicide Squad: Kill the Justice League;

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κυκλοφορεί από τις 2 Φεβρουαρίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Ο τίτλος, έχει λάβει μέχρι τώρα μέτριες κριτικές, ενώ παράλληλα γνώρισε και ένα χλιαρό ντεμπούτο το Steam, με λιγότερους από 14.000 ταυτόχρονους παίκτες. Σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια στιγμή το παιχνίδι της Rocksteady και αναρωτιέστε πόσες ώρες διαρκεί, καθώς και πόσες αποστολές έχει; Τότε σας έχουμε την απάντηση.

Αν θέλει κάποιος απλά να ολοκληρώσει την ιστορία του Suicide Squad: Kill the Justice League, τότε θα χρειαστεί περίπου 10 ώρες (σύμφωνα και με το γνωστό site How Long To Beat), ενώ αν θα κάνει και μερικά extras, δηλαδή παράπλευρες αποστολές, οι ώρες αγγίζουν τις 15. Από την άλλη, αν είστε Completionists και θέλετε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι, με όλες τις αποστολές και τις δραστηριότητες, τότε οι ώρες αγγίζουν περίπου τις 22.

Παρακάτω θα βρείτε και πόσες αποστολές υπάρχουν:

Η κεντρική ιστορία του Suicide Squad: Kill the Justice League χωρίζεται σε Chapters (κεφάλαια) και είναι 7 στον αριθμό, με περισσότερες από 60 διαφορετικές main story αποστολές (ακριβώς 63), ενώ υπάρχουν και 20 “support squad” αποστολές και endgame περιεχόμενο.

Μία ερώτηση που έχουμε δει κατά καιρούς, είναι αν αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με τα Batman της Rocksteady. Η απάντηση είναι ναι, αφού το Suicide Squad: Kil the Justice League λαμβάνει χώρα 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Batman: Arkham Knight και επιφυλάσσει μερικές…εκπλήξεις.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τους φίλους σας, καθώς υποστηρίζει κανονικά multiplayer co-op, όπου ο κάθε παίκτες αναλαμβάνει το ρόλο ενός από τους τέσσερις χαρακτήρες. Το καλό εδώ είναι ότι δε χρειάζονται οι φίλοι σας να έχουν την ίδια πλατφόρμα με εσάς, καθώς ο τίτλος υποστηρίζει και cross-play (και cross-progression) ανάμεσα σε όλες τις κονσόλες και το PC.

Στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman (Metropolis) για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει και μαζί του.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League κυκλοφορεί για τα Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5 από τις 2 Φεβρουαρίου. Εμείς, ως Unboxholics, παίζουμε ήδη το παιχνίδι και πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε την άποψή μας μέσα από ένα αναλυτικό review, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.