5+1 κωμωδίες για να δείτε χαλαρά απόψε το βράδυ

Μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και στο Netflix
30 Απριλίου 2023 19:06
5+1 κωμωδίες για να δείτε χαλαρά απόψε το βράδυ

Θέλετε να δείτε κάποια ταινία απόψε το βράδυ; Θέλετε να την παρακολουθήσετε με την παρέα σας ή και μόνοι σας; Θέλετε να γελάσετε και να ξεφύγετε για λίγο με μία “άμυαλη” κωμωδία; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Συγκεντρώσαμε 5+1 κωμικές ταινίες, οι οποίες υπάρχουν κανονικά και στον κατάλογο του Netflix και είναι ό,τι πρέπει για να τις παρακολουθήσετε χαλαρά απόψε το βράδυ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σίγουρα υπήρχαν πάρα πολλές προτάσεις που έμειναν απ’ έξω, όμως βάλαμε αυτές που πιστεύουμε ότι θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να γελάσετε.

The Hangover

Το Hangover θεωρείται από τις καλύτερες κωμωδίες των ‘00s και σίγουρα αξίζει να την παρακολουθήσετε χαλαρά απόψε το βράδυ, είτε μόνοι, είτε με την παρέα σας.

Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: Ένα μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας εκτροχιάζεται όταν ο γαμπρός χάνεται και οι τρεις φίλοι του δεν μπορούν να θυμηθούν τι ακολασίες έκαναν το προηγούμενο βράδυ.

Το Hangover κυκλοφόρησε το 2009, διαρκεί 1 ώρα και 14 λεπτά και έχει πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Heather Graham, Sasha Barrese, Jeffrey Tambor, Mike Tyson και άλλους. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Todd Phillips, ενώ το σενάριο είχαν γράψει οι Jon Lucas και Scott Moore.

Βέβαια να σας υπενθυμίσουμε ότι εάν θέλετε να δείτε και τη συνέχεια των Hangover, υπάρχουν και οι υπόλοιπες δύο ταινίες κανονικά στο Netflix.

White Chicks (Ξανθιές Γκόμενοι!)

Το White Chicks είναι επίσης μια cult και χαλαρή κωμωδία που κυκλοφόρησε το 2004 και κατάφερε να έχει έσοδα πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Εάν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, η επίσημη σύνοψή της λέει:

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας: Δύο πράκτορες του FBI μεταμφιέζονται σε κορίτσια, για να προστατέψουν ελαφρόμυαλα πλουσιοκόριτσα από τους απαγωγείς τους.

Στη σκηνοθετική καρέκλα καθόταν ο Keenen Ivory Wayans, ο οποίος βοήθησε και στο σενάριο μαζί με τους Shawn Wayans και Marlon Wayans. Πρωταγωνιστούν οι Shawn Wayans, Marlon Wayans, Jaime King, Frankie Faison, Lochlyn Munro, John Heard, Busy Philipps, Terry Crews, Brittany Daniel, Eddie Velez και άλλοι.

Daddy’s Home (Γύρισε ο Μπαμπάς)

Το Daddy’s Home είναι μια ανάλαφρη κωμωδία που σίγουρα θα περάσετε καλά βλέποντάς την και τα πήγε τόσο καλά, που το sequel δεν άργησε να έρθει.

Η σύνοψη αναφέρει: Ένας καλοπροαίρετος και ενθουσιώδης πατριός καλωσορίζει τον υπερ-αρρενωπό πρώην της γυναίκας του σε μια οικογενειακή επίσκεψη που σύντομα εξελίσσεται σε πόλεμο μπαμπάδων.

Αυτή την ταινία την έχει σκηνοθετήσει ο Sean Anders, ο οποίος έγραψε το σενάριο με τη βοήεια των Brian Burns και John Morris. Πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Bobby Cannavale, Hannibal Buress και άλλοι.

Meet the Parents (Γαμπρός της Συμφοράς)

Το Meet the Parents θεωρείται από τις καλές κωμωδίες του Robert De Niro και κυκλοφόρησε το 2000. Μάλιστα ήταν τότε υποψήφιο και για ένα βραβείο Όσκαρ.

Η σύνοψή του αναφέρει: Ο Γκρεγκ ετοιμάζεται να παντρευτεί την κοπέλα του, αλλά πριν κάνει τη μεγάλη ερώτηση, πρέπει να κερδίσει τον τρομακτικό πατέρα της, έναν πρώην πράκτορα της CIA.

Η σκηνοθεσία είναι του Jay Roach, σε ένα σενάριο των Greg Glienna, Mary Ruth Clarke, Jim Herzfeld και John Hamburg.

Εκτός του De Niro, παίζουν και οι Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, Owen Wilson, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George, Kali Rocha, Bernie Sheredy, Judah Friedlander, Peter Bartlett και άλλοι.

Sausage Party (Πάρτι με…Λουκάνικα)

Από αυτή τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει και ένα animation για τους λάτρεις του είδους. Το Sausage Party γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως το 2016 που κυκλοφόρησε και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το παρακολουθήσετε, εάν δεν το έχετε δει ήδη.

Η σύνοψή του λέει: Ύστερα από μια φρικτή ανακάλυψη για τη ζωή μετά το σούπερ μάρκετ, ένα καλοσυνάτο λουκάνικο προσπαθεί να σώσει τους φίλους του τα τρόφιμα σ’ αυτήν την πικάντική κωμωδία.

Σκηνοθετούν οι Conrad Vernon και Greg Tiernan και σε σενάριο των Kyle Hunter, Ariel Shaffir και Seth Rogen. Πρωταγωνιστούν Seth Rogen, Alistair Abell, Iris Apatow, Sugar Lyn Beard, Michael Cera, Ian James Corlett, Michael Daingerfield, Brian Dobson, Michael Dobson, James Franco, Bill Hader, Ian Hanlin, Salma Hayek, Maryke Hendrikse, Jonah Hill, Edward Norton, Paul Rudd και άλλοι.

We're the Millers (Οικογένεια Μίλερ)

Το We're the Millers είναι μια κλασική κωμωδία που κυκλοφόρησε το 2013 και θεωρείται πλέον “classic”. Μάλιστα με budget τα 37 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία κατάφερε να έχει έσοδα πάνω από 269 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σύνοψη λέει: Μικροδιακινητής χασίς, με χρέη στον προμηθευτή του, συμφωνεί να μεταφέρει λαθραία μεγάλη ποσότητα από το Μεξικό και δημιουργεί μια ψεύτικη οικογένεια ως άλλοθι.

Την σκηνοθέτησε ο Rawson Marshall Thurber, σε ένα σενάριο των Bob Fisher, Steve Faber, Sean Anders και Bob Fisher. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter, Ed Helms, Nick Offerman, Kathryn Hahn, Molly C. Quinn, Tomer Sisley, Matthew Willig και Luis Guzmán.

Πρωτομαγιά: Αυτές είναι 5 χαλαρές σειρές για να δείτε στο Netflix

Εσείς έχετε παρακολουθήσει όλες τις παραπάνω ταινίες; Εάν όχι πείτε μας στα σχόλια ποια σας έπεισε να δείτε απόψε το βράδυ!