Πρωτομαγιά: Αυτές είναι 5 χαλαρές σειρές για να δείτε στο Netflix

Απαντάμε στο ερώτημα τι να bingeάρετε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
28 Απριλίου 2023 15:33
Πρωτομαγιά: Αυτές είναι 5 χαλαρές σειρές για να δείτε στο Netflix

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι προ των πυλών και κάποιοι από εσάς ήδη έχετε σχεδιάσει πώς θα το περάσετε. Παίζει αυτό το άρθρο να σας βρίσκει αραχτούς ή καθοδόν προς τον προορισμό που επιλέξατε α χαλαρώσετε.

Κάποιο ταξιδάκι σε εξοχικό, κάποια εκδρομή τριγύρω, ίσως να ψήσετε παρέα με φίλους ή οτιδήποτε άλλου έχετε κατά νου. Ακόμη και αν είστε από τους άτυχους που θα δουλεύουν όλες αυτές τις μέρες -αν όχι κάποιες από αυτές- θα υπάρξει χρόνος που θα θέλετε να δείτε κάτι. 

Και από το να ψάχνεστε για ατελείωτη ώρα στους καταλόγους του Netflix ή να γκουγκλάρετε, σας έχουμε ήδη βρει τη λύση. Πήγαμε εμείς στο Netflix για εσάς και βρήκαμε 5 ανάλαφρες, χαλαρές και κυρίως κωμικές σειρές για να δείτε

Το καλύτερο; Διαλέξαμε σειρές που εκτός του να είναι ανάλαφρες να έχουν και κάποιο τέλος όντας π.χ. μίνι σειρές ή σειρές που έχουν ολοκληρωθεί. Ορίστε οι προτάσεις χαλαρό binge:


Man vs Bee 

Τον ξέρετε όλοι ως "Mr. Bean" αλλά ο Rowan Atkinson είναι ένας μάστερ της βρετανικής κωμωδίας και η σειρά αυτή στο Netflix αναδεικνύει πλήρως το ταλέντο του. Τι θα γινόταν εάν ένας άνθρωπος τα έβαζε με μια μέλισσα; Ειδικά αν είναι τέρμα αδέξιος και αποκτά μια ψύχωση με τη μέλισσα που ανακάλυψε σε μια λουσάτη έπαυλη τα πράγματα περιπλέκονται πολύ περισσότερο. 

9 επεισόδια-μπουκιές των περίπου 20 λεπτών το καθένα. 

BEEF

Netflix και Α24 έφτιαξαν ένα μικρό διαμάντι που σπάνια συναντά πλέον κανείς σε αυτή την streaming υπηρεσία. Πρωταγωνιστές είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Steven Yeun και η κωμικός Ali Wong σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετους ρόλους και χαρακτήρες που θα συγκρουστούν μέχρις εσχάτων. Έχετε εσείς "beef" με κανένα; Αυτοί οι δυο έχουν μια κόντρα και τη φτάνουν στα άκρα με ανεξέλεγκτες και θεότρελες καταστάσεις να ξετυλίγονται μπροστά σας.

10 επεισόδια διάρκειας περίπου μισής ώρας για να την απολαύσετε σα λουκούμι. 

 

Unstable 

Ο Ellis Dragon (Rob Lowe) είναι ένας επιχειρηματίας βιοτεχνολογίας που χαίρει παγκόσμιου θαυμασμού, εκκεντρικός και ναρκισσιστής, και εργάζεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Βρίσκεται επίσης σε συναισθηματική ελεύθερη πτώση. Ο γιος του Τζάκσον Ντράγκον (Τζον Όουεν Λόου) δεν είναι... τίποτα από όλα αυτά. Μπορεί ο Τζάκσον να σώσει τον Έλις και την εταιρεία του και να διασώσει την αποξενωμένη σχέση τους, ενώ παράλληλα να κάνει αυτό που ίσως είναι πραγματικά αδύνατο: να ξεφύγει από τη σκιά του μεγαλύτερου από τη ζωή πατέρα του;

Αποτελείται από 8 μισάωρα επεισόδια 

Russian Doll

H Natasha Lyonne έπαιξε το ρόλο της καριέρας της που την έκανε ευρέως γνωστή, χάρη στη γραφή της Leslie Headland. Σας εξιτάρουν οι χρονικές λούπες; Το time travel; Τότε αυτή η λιγάκι πιο σκοτεινή εκδοχή του Groundhog Day και η Ρωσική Κούκλα θα σας κρατήσει απασχολημένους για δύο σεζόν των 8 και 7 επεισοδίων αντίστοιχα. 

The End of the F*****g World

Είναι η καλύτερη μαύρη κωμωδία που είχε ποτέ το Netflix; Πιθανότατα. Η μαύρη κωμωδία που βασίζεται στα κόμικ του Charles Forsman έκαναν το μπαμ πριν από 5 και πλέον χρόνια όταν κυκλοφόρησαν στην υπηρεσία, πριν τα εβδομαδιαία trendings αρχίσουν να καθορίζουν τη γνώμη των συνδρομητών. 

Η σχέση δύο εν δυνάμει έφηβων ψυχοπαθών του James (Alex Lawther) και της Alyssa (Jessica Barden) θα τους φέρει σε ακραίες καταστάσεις καθώς προσπαθούν να κάνουν τη δική τους κοινωνική επανάσταση, μακριά από τους δικούς τους. 

Αποτελείται από 2 Σεζόν των 8 επεισοδίων με διάρκεια περίπου 20 λεπτά έκαστο.