Ελληνική μετάφραση στο Total War: Rome 2

Απολαύστε το σπουδαίο τίτλο, στα ελληνικά!
20 Αυγούστου 2015 10:21
Ελληνική μετάφραση στο Total War: Rome 2
Ως γνωστόν η σειρά Total War έχει ένα μεγάλο και φανατικό κοινό. Δικαιολογημένα βέβαια, μιας και έχουμε να κάνουμε με μία από τις ποιοτικότερες σειρές στην κατηγορία των παιχνιδιών στρατηγικής. Στην Ελλάδα η κοινότητα των τίτλων της Creative Assembly είναι οργανωμένη και κρατάει ψηλά τον πήχη, στηρίζοντας τους τίτλους με κάθε τρόπο. Εδώ και περίπου 1.5 χρόνο (από τον Απρίλιο του 2014), ο Αλέξανδρος "Galilaios" Ματσούκας, υπεύθυνος του Total War Hellas, μαζί με μία ακόμη ομάδα δέκα περίπου ανθρώπων, ξεκίνησαν να μεταφράζουν ολόκληρο το Total War: Rome II στην ελληνική γλώσσα (φυσικά τα κείμενα και όχι τις ομιλίες).
 
 
Το Mod με την ελληνική γλώσσα μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ, όπου με μία απλή εγγραφή στο Steam Workshop, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι στα ελληνικά. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για αφιλοκερδές project και πως αν υποστηριχθεί σωστά από την ελληνική κοινότητα, υπάρχουν πιθανότητες για επίσημη ελληνική μετάφραση των Total War από την Sega.
 
Οι Unboxholics στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας του Total War Hellas και ευχόμαστε οι προσπάθειές της να βρουν το αντίκρισμα που της αξίζει. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα δείγμα από το ελληνικό mod.
 

Tags: