Δείτε έναν αγνώριστο Adam Driver ως Enzo Ferrari στην ταινία του Michael Mann (ΦΩΤΟ)

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός μεταμορφώθηκε στον "Mr. Ferrari"
08 Οκτωβρίου 2022 09:12
Δείτε έναν αγνώριστο Adam Driver ως Enzo Ferrari στην ταινία του Michael Mann (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Michael Mann να έκανε πάταγο ανακοινώνοντας ότι ετοιμάζει το Heat 2 σε ταινία, έχοντας ήδη εκδώσει το βιβλίο του, αλλά αυτόν τον καιρό γυρίζει τη νέα του ταινία για τον άνθρωπο πίσω από την αυτοκινητοβιομηχανική αυτοκρατορία της Ferrari. 

Το "Ferrari" είναι η πρώτη του ταινία μετά το "Blackhat" του 2015 και τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται ο Adam Driver, ο οποίος ενσαρκώνει φυσικά τον ίδιο τον Enzo Ferrari. Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας από το πλατό της στην Ιταλία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν έναν πραγματικά αγνώριστο Driver, ο οποίος παίζει τον ιδρυτή της Ferrari. 

Δείτε τον Adam Driver ως Ferrari: 

Μαζί με τον Driver παίζουν επίσης οι: Penélope Cruz ως Laura Ferrari, Shailene Woodley ως Lina Lardi, Patrick Dempsey ως τον οδηγό αγώνων Piero Taruffi, Jack O’Connell ως τον οδηγό αγώνων Peter Collins, Sarah Gadon ως Linda Christian, και Gabriel Leone ως Fon De Portago

Το σενάριο της ταινίας έχει ως εξής: Το Ferrari διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957. Ο Ferrari, ένας πρώην οδηγός αγώνων, βρίσκεται σε κρίση. Η χρεοκοπία καταδιώκει την εταιρεία που ο ίδιος και η σύζυγός του, Λάουρα, έχτισαν από το μηδέν δέκα χρόνια νωρίτερα. Ο θυελλώδης γάμος τους παλεύει με το πένθος ενός γιου και την αναγνώριση ενός άλλου. Έτσι, αποφασίζει να αντισταθμίσει τις απώλειές του ρισκάροντας τα πάντα σε έναν αγώνα - 1.000 μίλια στην Ιταλία, τον εμβληματικό αγώνα Mille Miglia. 

Τη φωτογραφία της ταινίας έχει αναλάβει ο Erik Messerschmidt, υποψήφιος για Όσκαρ με το "Mank" και το "Mindhunter" του David Fincher. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Troy Kennedy Martin (The Italian Job) μαζί με τον Michael Mann και βασίζεται στο βιβλίο του Brock Yates με τίτλο "Enzo Ferrari - The Man and the Machine".  

Το Ferrari θα βγει στις αίθουσες το 2023, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο στην υπηρεσία του Showtime.